Proefslapers op Ibiza gezocht!

Welkom op Ibiza!

Vakantie-aanbieder Corendon heeft nu een hele toffe actie! Test nu een weekend lang het splinternieuwe 4*, all-inclusive hotel Marble Stella Maris Ibiza! Voordat dit nieuwe hotel haar deuren opent voor het grote publiek, moet het natuurlijk getest worden en jij kunt een van die testers zijn!

In het weekend van 10 t/m 12 juni testen 100 proefslapers dit hotel. Zo keur je het unieke All Inclusive concept, de restaurants, de receptie, de twee heerlijke zwembaden en natuurlijk de hotelkamer. Wat krijg je ervoor terug? Twee gratis overnachtingen en een optreden van de bekende cabaretier Najib Amhali.

Zie je het al voor je? Een weekend heerlijk ontspannen op Ibiza? Geniet van enkele dagen op het strand of aan de rand van het zwembad met een boek. Geniet overdag van de Spaanse zon, verken de charmante baaien en als je er zin in hebt: laat je meevoeren in het wereldberoemde, bruisende nachtleven van deze plek. Tijdens dit weekend hoef je je nergens zorgen over te maken in het 4*, all-inclusive hotel Marble Stella Maris Ibiza!

Proefslapers Ibiza

Zo win je een weekend naar Ibiza

Meedoen aan deze actie is super makkelijk: voer je gegevens in via deze link en klik dan op verzenden. Daarmee doe je mee aan de loting en met een beetje geluk, kun je je op een reis naar Ibiza verheugen! De testperiode is het weekend van 10 t/m 12 juni 2016. Het betreft een 2-persoons kamer. Het verblijf is alleen mogelijk in een vastgestelde periode in juni (10-12 juni). Alle voorwaarden voor de deelname vind je hier. Ik duim voor je – veel succes!

Dit zit bij de reis inbegrepen:

  • Twee gratis overnachtingen in hotel Marble Stella Maris Ibiza
  • De vlucht van en naar Ibiza
  • Op basis van all-inclusive
  • Deelname kan tot 31 mei 2016 – op 1 juni 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt!

Mis nooit een deal van Holidayguru.nl!

Als Holidayguru zoek ik dagelijks naar de beste vakantiedeals: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Die vakanties vind je dagelijks op mijn blog. Wil je ook voordelig op reis? Blijf altijd op de hoogte van mijn topdeals door je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief. Eenmaal per week ontvang je de beste vakantie-deals in je mailbox.

Je vindt mij natuurlijk ook op Facebook en de mooiste vakantiekiekjes plaats ik op Instagram!

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

Check ook mijn andere topdeals!