ROBINSON Clubvakantiespecial

ROBINSON Clubvakantie

Een clubvakantie betekent dat jij je om eigenlijk helemaal niks meer zorgen hoeft te maken en simpelweg volop kunt genieten van jouw vakantie. Een zorgeloze, welverdiende vakantie in een exclusief clubresort met all-inclusive verzorging en een zeer gevarieerd sport- en wellnessaanbod, speciaal voor jou. De ROBINSON clubhotels onderscheiden zich daarnaast door de werkelijk unieke locaties direct aan het strand en ook de wellness faciliteiten laten niks te wensen over.

Wilde je altijd al een exclusieve clubvakantie doorbrengen? Blijf mijn blog dan goed in de gaten houden, want ter gelegenheid van de ROBINSON Clubvakantiespecial zal ik regelmatig de beste deals naar deze resorts voor je posten, zeker tot en met 20 maart 2017 nog! Misschien is er ook voor jou precies die perfecte reis tussen te vinden? 😉 Bovendien geven we ook een clubvakantie GRATIS weg! Lees hieronder hoe je deelneemt aan de winactie:

 

Een overzicht van de beste ROBINSON Clubvakantiedeals

 

 

 

 

Doe mee en win een ROBINSON Clubvakantie!

Zo speel je mee met de ROBINSON Clubvakantiespecial:

 1. Geef me zowel je e-mailadres als je voor- en achternaam
 2. Accepteer de Algemene Voorwaarden* door het hokje aan te vinken
 3. Voilà – je speelt mee! Ik houd mijn vingers voor je gekruist, succes!

Samen met de ROBINSON Club verloot ik de volgende prijzen:

 • Hoofdprijs: 1 x 1 week (7 nachten) voor twee volwassenen in een Standaard Tweepersoonskamer (zonder vlucht) in het exclusieve ROBINSON Club Sarigerme Park in het zomerseizoen (28-04-2017 – 03-11-2017)
 • Extra prijzen: 
  • 3 strandtassen
  • 3 ROBY knuffeldieren
  • 2 badhanddoeken
  • 4 leuke schaaltjes
  • 4 reizigerstoilettassen
 • Sluitingsdatum voor deelname: 13 maart 2017 om 23:59:59 uur

 

Lees hier mijn tips voor tijdens je ROBINSON Clubvakantie

 

* Algemene Voorwaarden: De ROBINSON Clubvakantiespecial wordt georganiseerd door UNIQ GmbH. Het begint op 19 februari 2017 en eindigt op 20 maart 2017 om 23:59:59. Door deel te nemen aan deze winactie gaat de deelnemer akkoord met het volgende:

 • De deelnemer abonneert gratis op de Holidayguru.nl Nieuwsbrief, eigendom van UNIQ GmbH, Rhenus Platz 2, 59439 Holzwickede, Duitsland;
 • De opgegeven persoonlijke gegevens worden door bovengenoemd bedrijf verzameld en verwerkt;
 • Indien de deelnemer gewonnen heeft zal deze met afgekorte namen en afgekort e-mailadres op de Holidayguru.nl website geplaatst worden.

De inschrijving op de nieuwsbrief kan op elk moment door middel van contact met UNIQ GmbH opgeheven worden door een e-mail te sturen naar info@holidayguru.nl of door op de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken. Onder alle actieve nieuwsbriefabonnees wordt de winnaar gekozen op de winnaar wordt per e-mail benaderd. De hoofdprijs is, afhankelijk van de beschikbaarheid, in te wisselen tussen 28-04-2017 en 03-11-2017. De volgende prijzen worden verloot: Een vakantie van 1 week (7 nachten) voor twee volwassenen in een Standaard Tweepersoonskamer (zonder vluchten) in het exclusieve ROBINSON Club Sarigerme Park in het zomerseizoen (28-04-2017 – 03-11-2017). Een contante betaling of een inwisseling van de prijs is niet mogelijks. Zelfs lezers die zich al eerder hebben ingeschreven op de nieuwsbrief van Holidayguru.nl moeten zich alsnog aanmelden voor deelname middels het contactformulier. Winnaars onder de 18 jaar kunnen de reis alleen onder begeleiding van een volwassene maken. Medewerkers van UNIQ GmbH en hun familie zijn uitgesloten van deelname