Je kunt natuurlijk naar de kerstmarkt in Düsseldorf en Keulen rijden, maar met een kerstcruise is eigenlijk veel leuker! Dan heb je echt het gevoel dat je er even tussenuit bent geweest. Je kunt op verschillende data in december vertrekken. 3-daagse Kerstshoppingscruise Keulen en Düsseldorf incl. ontbijt en diner vanaf €79!

Je vaart in de geheel in kerststijl versierde MS Allegro vanaf Tiel. Tijdens deze cruise ga je naar Keulen en Düsseldorf, waar je uitgebreid kunt kerstshoppen en bezienswaardigheden bekijken! Geef je ogen de kost aan die honderden lichtjes, verwen je smaakpapillen met glühwein en allerlei winterse lekkernijen en koop wat leuke cadeaus voor je vrienden, geliefde en familie!

In Keulen en Düsseldorf kun je ook natuurlijk nog bekende bezienswaardigheden bekijken, zoals de Dom van Keulen, de oude stad van Düsseldorf of leuke musea bezoeken!

Wil jij op kerstshoppingcruise naar Keulen en Düsseldorf? Boek dan snel!

Boek de deal! Bekijk deze deal

kerstshoppingcruise

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)