5 dagen in de dynamische stad Orlando en 5 dagen helemaal tot rust komen op een cruise in de Bahama’s. Je krijgt Best of both worlds vanaf €976. Dit is inclusief vlucht en verblijf in Orlando.

Combineer een heerlijke cruise in de Bahama’s met een bezoek aan de levendige Amerikaanse stad Orlando. In de stad kun je een bezoek brengen aan populaire parken zoals Disney World en Sea World. Ook kun je er uitstekend shoppen.

Tijdens de cruise door de Bahama’s geniet je van de witte zandstranden en kun je volop watersporten. Ook op het schip zelf is er veel te doen: er is een klimwand, een bungee trampoline, een spa en het solarium zwembad. In de avond kun je Broadwayshow bekijken of salsa dansen in de lounge. Je vertrekt op 25 september vanaf Amsterdam. Het is ook mogelijk om andere data te boeken, maar dan betaal je meer.

Boek de deal! Bekijk deze deal

cruise

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)