Neen dit is geen grap! Voor slechts €36 heb ik voor jou een appartement gevonden voor 8 dagen in Termignon, vlak aan de piste!

Termignon la Vanoise is een skidorp dat sinds 2009 aangesloten is aan het 130 kilometer grote skigebied van Val Cenis. Aan de voet van het beroemde nationale park is dit en dorpje voor natuurliefhebbers die ook graag een redelijk groot skigebied tot hun beschikking hebben. Zoals veel skigebieden in de Maurienne vallei is dit dorp goed en snel te bereiken dankzij de moderne en vaak rustige snelweg in de Maurienne vallei. Vanaf de afslag bij Modane is het slechts 17 kilometer naar het dorpje.

Je verblijft met deze deal in Résidences les Terrasses de Termignon. Dezeappartementen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en bevinden zich ook vlak aan de pistes waardoor je die vervelende wandelingen met ski’s in je armen gewoon kan overslaan.  Het complex beschikt eveneens over een overdekt zwembad. 

5-10ski2

Een skipas zit niet bij dit arrangement inbegrepen. Om dit verblijf voor de prijs van €36 te boeken, vertrek je op 26 maart2016.

Ga jij op wintersportvakantie voor een prikje? Boek dan snel!

Boek hier je verblijf Bekijk deze deal

5-10ski3

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)