Once in a lifetime: slaap in een Barbiehuis!

De meest Instagrammable villa ooit!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Overnacht in een Barbie villa in Malibu!
  • Met infinity pool!
Holidayguru tipt 27.10.19 tot 29.10.19
P.p. vanaf € 30,-

Klaar voor een once in a lifetime vakantie ervaring? Zorg dan dat je 23 oktober klaar zit om deze waanzinnige reis te boeken naar een felroze Barbiehuis in Malibu! Het Barbie Malibu Dreamhouse is eenmalig via Airbnb te huur voor twee gelukkige reizigers die zich een paar dagen Barbie mogen voelen in Californië.

Barbie Malibu Dreamhouse

Hóe leuk is dit knettergekke en knalroze Barbiehuis in Malibu! Deze gigantische villa is ter ere van de 60e verjaardag van Barbie helemaal in stijl ingericht met natuurlijk heel veel roze. Aan echt elk detail is gedacht: van de grote walk-in closet met Barbie outfits tot de roze fotolijstjes, een roze speakerset en gitaar bij het zwembad en de zachtroze badslippers bij het bubbelbad. Zelfs het mini basketbalveld op het dak is roze! En dan heeft de villa ook nog eens een infinity pool met uitzicht op de oceaan, #goals!

Wil jij samen met een vriend of vriendin twee nachtjes logeren in dit barbiehuis? Dat kan, maar je moet wel heel veel geluk hebben. Deze airbnb is slechts eenmalig te boeken voor twee gelukkige Barbiefans. Boeken kan op 23 oktober om 20.00 uur Nederlandse tijd (11.00 PDT).