Slapen in een bijzonder ruimteschip met waanzinnig uitzicht

Once in a lifetime experience!

  • Overnacht in een bijzonder ruimteschip in Schotland!
  • Met waanzinnig uitzicht!
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 20.09.21 tot 24.09.21

Ben je op zoek naar een écht bijzondere accommodatie? Dit ruimteschip moet dan zeker op jouw bucketlist. Afgelegen op het Schotse platteland en vlak bij de zee, is deze tiny house echt een unieke ervaring.  Wakker worden met het geluid van de ruisende golven en in slaap vallen onder duizenden sterren, hoe gaaf is dat!

Tiny House in Drimnim

Dit is dé perfecte manier om jezelf volledig op te laden. Het tiny house, dat op een ruimteschip lijkt, is de ultieme plek om even helemaal te relaxen. Dit volledig geïsoleerde en duurzame huisje is ook nog eens voorzien van een heleboel faciliteiten, waardoor jij je helemaal thuis voelt. Je hebt er namelijk een woonhoek, badkamer, comfortabel tweepersoonsbed, een openhaard en je kunt je kookkunsten uitoefenen in het schattige keukentje. Genoeg redenen om het eens te ervaren en ik kan je alvast vertellen: je gaat het ge-wel-dig vinden!

Vakantie Schotland

Het tiny house is te vinden aan de westkust van Schotland. Ver hoef je verder niet te gaan, want de omgeving daar is al verbazingwekkend. Je kijkt uit op de Sound of Mull, dat is het water dat het eiland Mull scheidt van het vasteland van Schotland. En de natuur om je heen zorgt voor alle rust en alleen maar positieve energie. Hierdoor ga jij ultiem genieten!