slechts 17,99 €

Het Amsterdam Light Festival is een fantastisch spektakel voor jong en oud. Beleef een rondvaart van 75 minuten langs de sfeervol verlichte grachten van Amsterdam. Aanschouw kleurrijke lichtkunstwerken, sfeervol verlichte huizen en romantische bruggen voor slechts €17,99. Daar krijg je dan ook nog een glaasje glühwein of warme chocolademelk bij en een kerststol. Ga jij een voor een kort uitstapje of een langere stedentrip naar de Nederlandse hoofdstad toe en genieten van alles wat deze gezellige stad te bieden heeft? Boek dan snel deze scherpe aanbieding en ga genieten van de stad en de leuke lichtjes! Iedereen instappen!

rondvaart Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival

Tijdens een rondvaart van 75 minuten vaar je door de sfeervol verlichte grachten van Amsterdam. Normaliter al een sprookje maar tijdens het Amsterdam Light Festival nog specialer! Lichtkunstenaars uit de hele wereld zorgen ervoor dat de stad nog gezelliger wordt. Je kunt de kunstwerken bewonderen vanuit een verwarmde boot  onder het genot van een glühwein of warme chocolademelk met slagroom. Ook een stukje kerststol is al in de prijs inbegrepen! Het Amsterdam Light Festival vindt plaats van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018. Kijk hier wat de vertrektijden van de boot zijn.

cruise Amsterdam Light Festival

Stedentrip naar Amsterdam

Vertrek jij straks op een leuke stedentrip naar Amsterdam? Misschien ben je er nog nooit geweest; dan kan ik je natuurlijk alle belangrijkste bezienswaardigheden aanraden als het huis van Anne Frank of het Rijksmuseum. Een fietstochtje langs de Amsterdamse grachten is iets wat ook niet kan ontbreken. Haal vervolgens een bosje tulpen voor je geliefde of trek een frikandelletje uit de muur en je hebt een helemaal Hollands uitstapje te pakken! 😉 Wat je ook gaat doen, deze stedentrip wordt sowieso een leuk uitje; of je nu een hotel erbij neemt en het een weekendje weg maakt, of dat je enkel een dagje uit gaat!

stedentrip amsterdam

screenshot van de deal

amsterdam lights festival
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)