Whoop, whoop! Ervaar de ultieme vrijheid tijdens een flyboardles van voormalig top-wakeboarder Aron Kriek op een schitterende locatie in Amsterdam nu vanaf €49,90!

Flyboarden is een nieuwe snel groeiende en razend populaire vorm van watersport! Met deze super leuke deal van Groupon kan je bij Wakeboardschool Amsterdam deze onwijs gave sport uitproberen! Ik verzeker je dat dit een unieke ervaring wordt! Vlieg waar jij heen wil, maak adembenemende duikvluchten en voel de adrenaline door je lichaam gieren als je 15 meter boven het water vlieg!

Na een uitgebreide instructie trek je jouw wetsuit en zwemvest aan waarna de flyboard sessie van 20 minuten begint! Vanaf de opstapplaats op de Jan van Olphert Vaillantlaan 159 in IJburg vaar je naar de Zuiderzeeweg. Je mag ook je vrienden of familieleden uitnodigen om naar je te kijken en om natuurlijke foto’s te laten maken. Zij zullen kijken vanaf een luxe Jan van Gent-sloep.

Geloof mij, dit is zo leuk en je heb het vrij snel onder de knie! Durf jij het aan? Boek dan snel deze deal want OP=OP!

shutterstock_180418205

Ga jij flyboarden? Bekijk hier meer leuke deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

fly

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)