Een 4.000 jaar oud avontuur, gestoken in een nieuw jasje. Het wereldberoemde verhaal van Noach komt tot leven in Dordrecht, waar de eeuwenoude ark op ware grootte is nagebouwd. Op 20.000 m² beleef je een dag vol geschiedenis, levende dieren, films, theater, lekker eten én zelfs wat wetenschappelijke info. ‘Passen alle dieren wel in de ark?’ ‘Hoe wist de bouwer nou hoe groot de ark moest worden?’ ‘Hoe lang heeft Noach moeten bouwen?’ Ál je vragen worden beantwoord. Ga op een unieke ontdekkingstocht en geniet met het hele gezin van dit te gekke uitje!

Stap aan boord van deze unieke ark en ga op ontdekkingsreis! Op 20.000 m² biedt deze attractie presentaties over de geschiedenis, kun je diverse schilderijen bewonderen, even uitrusten in een van de filmzalen of genieten van een lekkere lunch en het mooie uitzicht over rivier de Merwede. Tijdens je bezoek zul je ook verschillende dieren tegen het lijf lopen, waaronder konijnen, geiten en wallaby’s, maar ook levensgrote polyester replica’s. Kom mee en stap in het eeuwenoude verhaal van Noach die in opdracht van God een ark bouwde.

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Screen shot 2014-11-30 at 8.42.19 AM

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals

Ark van noah

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)