Hoe zou het zijn om je jaar te eindigen met een fantastische cruise over de Bahama’s? Met een bezoek aan Orlando erbij inbegrepen? Het is nu mogelijk! Voor maar €889!

Voor je aan boort stapt van het luxe 3-sterren cruiseschip Enchantment of the Seas breng je eerst een bezoekje aan Orlando, Florida. Hier heb je een paar dagen de tijd om een van de vele reusachtige pretparken te bezoeken die deze stad te bieden heeft.

Wanneer je na een paar dagen de zee op vaart kan het ontspannen echt beginnen. Kristalhelder water, hagelwitte stranden en 365 dagen per jaar zon; alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie. De mooiste plekjes worden bezocht; geniet van de mooie stranden of waag je aan een van de vele watersporten die je hier kunt uitoefenen! Ook tijdens de dagen op zee hoef je je niet te vervelen. Geniet van de zon op het dek of ga naar een spa voor een ontspannende massage.

Je vliegt 05 december vanuit Amsterdam met Jetairfly naar Orlando. Hier zul je eerst een paar dagen in een hotel doorbrengen om Orlando te verkennen, waarna je aan boort stapt en je reis verder zet.

Boek deze heerlijke reis snel en kom met een fantastische ervaring rijker terug! 

Caribbean_Bahamas_Beachview

Boek deze heerlijke vakantie nu! meer van dit soort deals...

Bahama's cruise

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)