Sereniteit en horizonten, met af en toe het geluid van de brander op de achtergrond. En terwijl het leven in het prachtige miniatuurlandschap onder je voorbijglijdt, is het net of de tijd even stilstaat. Droom weg gedurende de 5 kwartier durende vlucht en toast op een behouden vaart met champagne. Ballonvaren, een perfect idee als je op zoek bent naar een unieke ervaring!

Maak kennis met de oudste en misschien wel meest romantische vorm van de luchtvaart. Na een half uurtje opbouwen – waar je uiteraard een handje bij mag helpen! – ga je de lucht in voor een waanzinnige vaart. Achterblijvers zwaaien je na en verdwijnen uiteindelijk uit zicht. Het enige wat blijft is een adembenemend mooi uitzicht. En terwijl steden, landerijen en natuurschoon langzaam onder je voorbijgaan, is het net of de tijd even stilstaat daar hoog boven in de lucht. Je vaart een dik uur op één hoogte, waarna het landen ingezet worden. Eenmaal beneden wordt de boel opgeruimd, toast je met z’n allen met champagne en kun je opwarmen met een bordje erwtensoep en een Brabants worstenbroodje. Compleet met certificaat op zak en natuurlijk een magnifieke herinnering weer teruggebracht naar de opstijg locatie. De vroege vogels onder ons kunnen kiezen voor een vaart bij zonsopkomst. Slaap je liever uit, dan kies je voor de vaart bij zonsondergang.

Boek deze goede deal snel, voor het te laat is! 

balloon (2)

Boek nu voor een geweldige ervaring! Meer van dit soort deals...

Travelbird

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)