Overnacht in een schip in Amersfoort

Unieke bed & breakfast in hartje stad!

Holidayguru tipt 13.06.20 tot 14.06.20
P.p. vanaf € 47,50

Hoe leuk is dit! In Amersfoort kun je op een schip overnachten, op loopafstand van de historische binnenstad. Voor maar €47,50 boek je dit nachtje weg, inclusief uitgebreid ontbijt.

B&B Vita Nova

Op loopafstand van Amersfoort vind je B&B Vita Nova, een voormalig vrachtschip dat nu is omgetoverd tot een bed & breakfast. Stap aan boord voor een unieke overnachting in een van de leukste steden van Nederland. Na een nachtje op het schip geniet je ’s ochtends van een lekker ontbijt zodat je vol energie Amersfoort kunt ontdekken. Deze bed & breakfast ligt in de wijk de Nieuwe Stad, waar je veel creatieve ondernemers en leuke cafeetjes en restaurants vindt. Via de historische koepelpoort loop je naar het centrum van Amersfoort.

Weekendje Amersfoort

De binnenstad van Amersfoort is met haar smalle grachten, bruggetjes, steegjes en oude muurhuizen een lust voor het oog. Loop een rondje door het centrum voordat je een zonnig terrasje opzoekt op De Hof of het Lieve Vrouweplein. Vanuit Amersfoort sta je met de fiets of auto ook zo bij de Soesterduinen, een mooi stukje natuur in eigen land!

screenshot van de deal

Screenshot deal