gold-card-top-half

Betaal nu je KLM tickets in 3 termijnen: De American Express Gold kaart (incl. 10 000 Flying Blue miles en meer!)

Het gemak van een creditcard maar niet het risico om diep in de schulden te komen? Dan is de American Express kaart iets voor jou! Deze kaart is namelijk een charge kaart wat betekend dat je hem gebruikt als een creditcard (en dus gemakkelijk online kunt shoppen en co) maar aan het einde van de maand de gehele rekening betaald moet worden. Je hebt dus niet de optie om gespreid te betalen en je weet van te voren dat alles wat je op je kaart zet je hoe dan ook moet betalen aan het einde van de maand! (Persoonlijk vind ik dat een handige stok achter de deur om niet te veel uit te geven)

Neem nu de American Express Flying Blue Gold kaart:
1) 10 000 gratis Flying Blue miles
2) 30 euro voucher van Herz
3) Het 1e jaar gratis (twv 170 euro)
4) Gratis 4 Vluchten voor je Flying Blue Elite Status
5) Gratis Reisverzekering
6) Je KLM tickets in 3 termijnen betalen

De kaart kost je niets en bied je alleen maar voordelen!

Het valt me namelijk op dat er heel veel mensen zijn die nog geen Amex kaart hebben terwijl je op grote internationale sites zoals een Expedia vaak niet met Ideal kunt betalen. Ook vragen hotels vaak creditcards zodat je een garantie kunt afgeven (dat je de kamer ook zult betalen) en er zijn tal van andere reis gerelateerd situaties waarbij een Amex gewoon super handig is om te hebben.

Bekijk snel alle voordelen van de Amex kaart
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)

Opmerkingen

jouw mening?

Naar de deal