De temperaturen zijn weer gedaald, de regen is weer terug: helaas, de zomer van 2018 zit erop! Gelukkig kun je nu alvast beginnen met het plannen van je zomervakantie in 2019, zodat je straks wederom zeker bent van een plekje in jouw lievelingsverblijf. Je kunt nu namelijk een boekingalarm instellen voor jouw accommodaties naar keuze, waarmee je automatisch op de hoogte gehouden wordt zodra het mogelijk is om te boeken. Zo weet je zeker dat je er als eerste bij bent en dus vrijwel gegarandeerd bent van de beste deal op de beste plek. Het werkt ontzettend eenvoudig en zo weet je zeker dat jouw zomer van 2019 een spetterend succes gaat worden!

Bekijk hier snel hoe het werkt en stel je alarm in. Zo verzeker je je van een plekje aan een toplocatie zoals op de foto hieronder!

zwembad op toplocatie

Boekingalarm 2019: zo werkt het

Maar hoe werkt dat nou, zo’n boekingalarm instellen? Heel eenvoudig! Eerst ga je op de website van Suncamp op zoek naar jouw favoriete accommodatie(s). Waar wil jij de zomer van 2019 door gaan brengen? Wordt het prachtig mooi (en voordelig) Kroatië, Mediterraans genieten in Italië, of toch weer naar vakantieland nummer 1: Frankrijk?

Zodra je een mooi verblijf gevonden hebt in jouw land naar keuze stel je hiervoor gemakkelijk een boekingalarm in. Is het eenmaal mogelijk om te boeken voor die accommodatie? Dan krijg jij automatisch een mailtje waarna je direct kunt boeken. Zo weet je zeker dat jij er als echte vroege vogel bovenop zit! Voor alle details en om het alarm in te stellen kijk je hier.

zwembad

screenshot van de deal

screenshot boekingalarm