Schud deze herfst alle stress van je af, laat je vertroetelen, vul je longen met heerlijke buitenlucht en vergeet de zorgen van de dag. Liever iets actiever? Huur een fiets en verken het Brabantse landschap, sla een balletje op het golfpark of bezoek het Oldtimermuseum. Laat wel een dagje open, namelijk om van top tot teen te stomen, relaxen en te ontspannen in Brabantse luxe. Je ontvangt namelijk bij je 4*-hotel een dagentree tot het nabijgelegen Wellness Centre de Thermen.

Deze deal heb ik gevonden op TravelBird.nl. Je zal verblijven in het 4-sterren van der Valk Uden-Veghel Hotel wat een uurtje rijden is vanaf Utrecht. Naast het bezoeken van het Wellness Centre raad ik je ook aan een bezoek te brengen aan de winkelsteden Eindhoven en ’s Hertogenbosch. Er is geruime keuze aan data tussen oktober en mei 2015, maar de beschikbaarheid is wel beperkt dus boek snel!

carousel_wide_1024x768_118

Boek deze heerlijke wellness nu! Meer van deze deals!

pricing wellness

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)