Wie denkt dat de Kerstman in de maanden vóór kerst gestrekt onder de dennenboom van een warme chocolademelk ligt te nippen en zo nu en dan gelukzalig over zijn baard strijkt, heeft het mis. Op dít moment worden er in zijn huis in het winterse Lapland namelijk brieven geschreven! En niet zo’n beetje ook. Bij een knisperend haardvuur én vergezeld door Rudolph en kornuiten, duikt de Kerstman voor jou in de pen om vrienden, familie of collega’s te verrassen met een persoonlijke brief uit Lapland! En geen zorgen; voor de verzending laat hij de arrenslee even staan – de brieven ploffen gewoon per luchtpost op de deurmat, ruim op tijd voor kerst!

Hoe “the season to be jolly” nóg magischer wordt? Met een persoonlijke brief van de Kerstman, regelrecht vanaf zijn woonadres op de poolcirkel. Tussen het cadeaus inpakken, elfjes managen en het strijken van zijn rode pakken door, weet de meest geliefde man van het jaar namelijk óók nog wat tijd vrij te maken om jou, je geliefden, vrienden of collega’s te verblijden met een feestelijk bericht!

Je bestelt deze persoonlijke boodschap voor € 6,95 per brief. Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Knipsel_Kerstman1

 

Boek nu! Bekijk deze deal

Knipseltravelbird

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)