Het ultieme uitje in Amsterdam: Bubbelvoetbal!

Neem het tegen je vrienden op in dit leuke spel!

P.p. vanaf € 8,75

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Of iets te doen met je vrienden? Dan is deze deal zeker geschikt voor je! Probeer eens iets nieuws uit, en ga met je vrienden bubbelvoetballen! Gegarandeerd plezier en minder blauwe plekken dan een normaal potje voetbal! Bubbelvoetbal is ook hartstikke populair op het moment!

Het ultieme groepsuitje

Maar wat is nou eigenlijk het idee? Alle spelers zijn gehuld in een opblaasbare bal, waarin je over het veld rent. De bedoeling is hier, in tegenstelling tot normaal voetbal, dat je zoveel mogelijk tegen elkaar aan rent! De opblaasbare bal zorgt er voor dat je niet gewond raakt. Je voeten zijn natuurlijk wel vrij, zodat je snel over het veld kan rennen. Het ziet er vooral enorm grappig uit! Dit spel is te doen voor mannen en vrouwen, van jong tot oud. Dus trommel je vrienden op en maak je klaar voor een spel vol plezier!

Hieronder een impressie:

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=zi97Q4YlRe4

Bubbelvoetbal Amsterdam

Bij deze deal ga je dus met een groep vrienden bubbelvoetbal spelen in Amsterdam. Deze groep vrienden kan 6 tot 10 personen groot zijn. De prijs van de deal is momenteel €87,50 in totaal, wat dus betekend dat als je meer vrienden optrommelt, de prijs per persoon goedkoper wordt. Bij deze prijs zit ook een begeleider, materialen en vrij parkeren voor je hele team in. Het bubbelvoetbal veld ligt in het sportpark ‘De Eendracht’ in Amsterdam West. Je kan er met de auto gemakkelijk komen, en ook met het openbaar vervoer moet dit geen probleem zijn. Je speeltijd voor een potje bedraagt 75 minuten. Wanneer je een voucher koopt is deze geldig tot en met 28 juli 2017!

Hoe werkt het?

Je koopt een voucher via ActievandeDag. Je betaald bij deze website en ontvangt een e-mail met een unieke code. Deze vul je weer in op http://www.bubbelvoetbalamsterdam.nl/reserveren/ bij de gewenste datum in het vakje ‘eventuele opmerkingen’. Daarna kies je de optie achteraf betalen op locatie aan, maar dit zul je niet te hoeven doen want je hebt al betaald! Vergeet niet de voucher meer te nemen naar het bubbelvoetbal!

Boek hier een super leuk groepsuitje voor jou en je vrienden! 

  • Voucher datum: Geldig t/m 28 juli 2017
  • Duur: 75 minuten
  • Spel: Bubbelvoetbal
  • Locatie: sportpark ‘De Eendracht’ Amsterdam
  • Prijs: totaal prijs van €87,50, dus voor 10 personen is het slechts €8,75 per persoon!

screenshot van de deal

bubbelvoetbal