slechts 39,- €

Bezoek het hippe Berlijn in 1 dag met deze busreis. Je beschikt over voldoende tijd om de stad te verkennen en om te shoppen. Comfortabele busreis met opstapplaatsen door het hele land en citytour vanaf €39

Berlin Germany Shutterstock 161067611

 

In Berlijn komt het allemaal samen: een rijke geschiedenis en cultuur, maar ook een hippe stad waar je heerlijk kunt winkelen. Vanuit je hotel sta je binenn enkele minuten op de beroemde voormalige grensovergang Checkpoint Charlie. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen op de bekende winkelstraat Friedrichstrasse. Struin de prachtige boulevard Unter der Linden af en kom uit bij de Branderburger Tor, hét symbool van Berlijn, of neem een kijkje bij de Berlijnse Muur of de Rijksdag, de statige zetel van het Duitse parlement.

Je stapt ’s avonds in de nacht op en arriveert de volgende ochtend in Berlijn. Voordat jezelf de stad mag gaan ontdekken, maak je eerst een stadstour langs alle belangrijke bezienswaardigheden. Na deze rondrit heb je ongeveer 9 uur de tijd om zelf de stad te verkennen. In de avond ga je weer richting Nederland. Let op: je bent in Berlijn op de datum die je boekt, je vertrekt in de nacht ervoor.

obraz_Berlin_Hotel_Sorat_Ambassador_1

Klik hier om de mogelijke opstaptijden – en plaatsen te bekijken.

 

Wil jij het hippe Berlijn ontdekken? Boek dan snel, want beschikbaarheid is beperkt! 

screenshot van de deal

Busreis Berlijn Groupon 39 euro
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)