slechts 19,- €

In de wintermaanden verandert Düsseldorf is een winterparadijs vol gezellige kerststalletje met heerlijke geurende lekkernijen en grappige kerstcadeaus. Wil jij ook een keer de kerstmarkt van Düsseldorf bezoeken? Met deze busreis ben je er al voor €19!

dagje kerstmarkt dusseldorf

Kerstmarkt Düsseldorf

Het oude stadscentrum van Düsseldorf staat bekend als de “langste bar ter wereld”. De barretjes, brouwerijen en restaurants rijgen zich aan elkaar en van vroeg tot laat komen mensen hier samen in de “bier gartens”. In de kerstperiode is de Altstadt nog sfeervoller dankzij de kerstverlichting en algehele gezelligheid. Maar liefst zes pleinen staan in het teken van kerst. In mijn Travel Magazine vind je veel informatie over de kerstmarkten in Duitsland, waaronder die van Düsseldorf.

busreis dusseldorf kerst

Busreis per comfortabele touringcar

Met deze busreis naar de kerstmarkt van Düsseldorf vertrek je ’s ochtends naar een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. De bus vertrekt tijdens de opening van de kerstmarkt elke zaterdag vanuit tientallen opstapplaatsen. Tot het einde van de middag kun je naar hartenlust glühwein drinken en kerstinkopen doen. Wat handig dat je niet zelf moet rijden! Rond etenstijd wordt de terugreis weer ingezet. Je reist per comfortabele touringcar van Slangen reizen.

Zoek je toch een deal naar een andere kerstmarkt of wil je ook graag een nachtje blijven slapen? Bekijk dan mijn pagina vol aanbiedingen naar de kerstmarkten!

kerstmarkt dusseldorf bus

screenshot van de deal

busreis kerstmarkt dusseldorf
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)