Een dagje naar de kerstmarkt van Düsseldorf

Gezellig uitje in kerstsferen per luxe touringcar

Holidayguru tipt 30.11.19 tot 30.11.19
P.p. vanaf € 21,-

In de wintermaanden verandert Düsseldorf is een winterparadijs vol gezellige kerststalletje met heerlijke geurende lekkernijen en grappige kerstcadeaus. Wil jij ook een keer de kerstmarkt van Düsseldorf bezoeken? Boek dan nu een busreis voor maar €21!

Kerstmarkt Düsseldorf

Het oude stadscentrum van Düsseldorf staat bekend als de “langste bar ter wereld”. De barretjes, brouwerijen en restaurants rijgen zich aan elkaar en van vroeg tot laat komen mensen hier samen in de “bier gartens”. In de kerstperiode is de Altstadt nog sfeervoller dankzij de kerstverlichting en algehele gezelligheid. Düsseldorf telt maar liefst zeven kerstmarkten en is een van de leukste steden voor dagje uit in de kerstvakantie.

Düsseldorf kerst

Busreis per comfortabele touringcar

Met deze busreis naar de kerstmarkt van Düsseldorf vertrek je ’s ochtends naar een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. Je kunt in verschillende plaatsen in Nederland opstappen en reist per comfortabele touringcar naar Düsseldorf. Na een dagje slenteren over de verschillende kerstmarkten van Düsseldorf kun je weer lekker uitrusten in de bus terug naar huis met al je nieuwe souvenirs en kerstcadeaus op zak.

screenshot van de deal

Screenshot deal