Mijn winter is niet compleet zonder een bezoek aan een sfeervolle Duitse kerstmarkt! Bezoek de kerstmarkt in Dortmund of Oberhausen voor €19,95 per persoon inclusief vervoer!

dortmunder-weihnachtsmarkt

De beste tijd van het jaar komt eraan. Verzamel je rondom de open haard en breng tijd door met je familie en geef elkaar leuke cadeaus! Moet je die cadeus nog halen? Dan heb ik een leuke oplossing voor je! Ga een dag naar een van de gezellige kerstmarkten in Duitsland!

Je wordt per luxe touringcar naar de kerstmarkt in Dortmund of Oberhausen gebracht, de keuze is aan jou! Wanneer je uitstapt ruik je allerlei zoete lekkernijen en de kruidige glühwein. De kerstmarkt in Oberhausen vindt plaats in het winkelcentrum Centro. Er zijn zo’n 150 gedecoreerde blokhutjes geheel in kerststijl! De kerstmarkt van Dortmund is ook bijzonder. Hier staat de grootste kerstboom ter wereld en zo’n 300 verlichte kraampjes met hebbedingetjes, houtsnijwerk, speelgoed en andere dingetjes!

Geldigheid
Geldig voor een vertrek naar Oberhausen op 5, 9, 12, 13, 16, 19 of 22 december 2015, een vertrek naar Dortmund op 5, 12 en 19 december 2015. Vertrek vanuit Nederland is tussen 7:00 en 10:00 uur, aankomst in Oberhausen of Dortmund rond 11:00 uur. Vertrek vanuit Oberhausen of Dortmund rond 17:30 uur, aankomst in Nederland tussen 19:00 en 21:00 uur. Er zijn verschillende opstapplaatsen in Nederland.

20-10Oberhausen4

Ga jij kerstinkopen doen in Dortmund of Oberhausen? Boek dan snel!

Boek de deal! Bekijk deze deal

kerstmarkt

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)