Feestelijk uitje: voordelig naar de kerstmarkt in Münster

Een dagje schaatsen, kerstshoppen en glühwein drinken!

 • Boekingskosten €4,50
 • Opstapplaats Retourtje vanaf jouw ideale vertrekpunt
P.p. vanaf € 16,-

Maak deze winter een feestelijk uitstapje naar onze oosterburen en breng een bezoek aan Münster! Deze prachtige stad net over de grens van Nederland is altijd al een goed idee te bezoeken, maar in de winter al helemáál. Vanaf eind november tovert Münster zich namelijk om tot een waar winters sprookje met haar kerstmarkten, sfeerverlichting en feestversiering. Je bezoekt de kerstmarkt Münster nu al vanaf €16 met deze super voordelige busreis!

Kerstmarkt

Busreis kerstmarkt Münster

Ontdek de magie van de kerstmarkt in Münster en breng een bezoek aan de stad met deze fijne busreis. Al vanaf €16 rijd jij naar Münster en weer terug naar een opstapplaats naar keuze. Je vertrekt ’s ochtends tussen 08.00  – 10.30 uur (afhankelijk van je opstapplaats) richting de Stad van de Vrede, waar je rond 12.00 uur aankomt op de kerstmarkt. ’s Avonds rond 18.00 uur keer je weer huiswaarts, waardoor je voldoende de tijd hebt om te genieten van de prachtig uitgedoste stad. En aangezien je niet zelf hoeft te rijden, geniet jij ook van de lekkere glühweintjes! Vind hieronder jouw ideale vertrekpunt, reisdata en prijzen en ga super voordelig naar de kerstmarkt Münster.

Reisdata & Prijzen

Route Oost/Twente (Almelo-Apeldoorn-Deventer-Enschede-Hengelo-Holten/Hof van Twente)

  • Woensdag 4 december 2019 : €16,-
  • Donderdag 19 december 2019 : €23,-

Route Achterhoek (Arnhem-Doetinchem-Groenlo-Lichtenvoorde-Zevenaar)

  • Vrijdag 6 december 2019 : €16,-

Route West 1 (Amersfoort-Amsterdam-Haarlem-Hilversum/Eemnes)

  • Woensdag 11 december 2019 : €23,-
  • Zaterdag 14 december 2019 : €23,-

Route West 2 (Den Haag-Rotterdam-Utrecht-Veenendaal)

  • Zaterdag 30 november 2019 : €16,-
  • Donderdag 12 december 2019 : €16,-
kerstmarkt

Kerstmarkt Münster

Een bezoek aan Münster, de Stad van de Vrede, is altijd een goed idee, maar tijdens de wintermaanden is het helemáál een aanrader. Vanaf eind november tovert de stad zichzelf om tot een winter wonderland met maar liefst vijf kerstmarkten én de bekende Christmas Garden! Slenter door de prachtig verlichte straten en struin langs de sfeervolle kerstkramen, toon je beste kunsten op de schaatsbaan en trakteer jezelf na afloop op een heerlijke glühwein. Met een beetje geluk komen de sneeuwvlokjes ook nog naar beneden dwarrelen, terwijl je geniet van feestelijke live muziek.

screenshot van de deal

busreis kerstmarkt munster