Busreis naar de kerstmarkten van Osnabrück en Hannover

Inclusief 4* hotel en ontbijt

  • Boekingskosten €25
  • Inclusief ontbijt
  • Veel data mogelijk
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 29.11.19 tot 30.11.19
P.p. vanaf € 59,-

Ben jij een echte liefhebber van kerstmarkten? Dan heb ik een hele leuke deal voor je. Voor slechts €59 heb je al een super leuke busreis naar de kerstmarkten van Osnabrück en Hannover. Daarnaast overnacht je in een mooi 4* hotel met sauna, inclusief ontbijt. Struin over twee verschillende kerstmarkten, drink een glaasje glüwein en ga je lekker kerstshoppen. Dit is het winterwonderland waar je naar op zoek was.

busreis kerstmarkten

Kerstmarkten Osnabrück en Hannover

De kerstmarkten van Osnabrück en Hannover worden algemeen gerekend tot de leukste kerstmarkten van heel Duitsland. Ze zijn erg gemoedelijk, redelijk klein, maar daarom is het juist leuk dat je ze allebei gaat bezoeken. Op de kerstmarkt van Osnabrück is het traditie om een bakje geroosterde amandelen te eten terwijl je tussen de kraampjes doorstruind. Op de kerstmarkt van Hannover geniet van het Finse kerstdorp, waar betoverd wordt door de flair van de Noordse cultuur. Beide kerstmarkten zijn ontzettend gezellig en gemoedelijk. Ga op deze busreis en ontdek welke jouw favoriet is.

busreis kerstmarkten

Busreis naar de Duitse Kerstmarkten

Met deze deal ga je met een busreis van Oad naar twee Duitse kerstmarkten. Je bepaalt zelf waar je op de bus stapt, die je eerst naar de kerstmarkt van Hannover brengt. Hier is ook het hotel waar je overnacht. De dag erna, na eerst een rustig ontbijtje in het hotel, rijdt de bus naar Osnabrück. Na hier nog een dagje te hebben geshopt, rijdt de bus terug naar Nederland. Ga er even een weekendje tussenuit en bezoek de bijzondere Duitse kerstmarkten.

screenshot van de deal

busreis osnabrück