Spotgoedkoop kerstshoppen in Londen of Parijs

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
P.p. vanaf € 29,-

Wil je dit jaar eens met echt speciale kerstcadeaus op de proppen komen? Ben je daarnaast wel in voor een stedentrip naar een wereldstad? Ga dan nu kerstshoppen in Londen of Parijs voor maar €29! Voor die prijs kan je net zo goed twee keer achter elkaar gaan en zo beide steden bezoeken; hoef je ook niet meer te kiezen! Boek snel deze actie en jij steelt dit jaar de show met jouw cadeaus uit Londen of Parijs. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

kerstshoppen

Kerstshoppen in Londen of Parijs

Kerstshoppen in Londen of Parijs; een aanrader! Een stedentrip Londen is het hele jaar door leuk, met highlights van London Eye tot de Big Ben, maar rond de feestdagen wordt de stad extra speciaal. De hele stad hult zich in kerstlichten en de winkels hebben de beste cadeautips voor je in de aanbieding. Struin daarnaast over een van de kerstmarkten in de stad, en ik garandeer je dat ook jij de perfecte presentjes voor je familie en vrienden weet te vinden. Ga jij kerstshoppen in Londen? Of besluit je toch te kiezen voor die andere topbestemming en ga jij op stedentrip Parijs? Er zijn natuurlijk altijd genoeg bezienswaardigheden in Parijs om je te vermaken, maar in de wintermaanden wordt de stad van de liefde nog net wat magischer. Ook deze hoofdstad is geweldig om te gaan kerstshoppen. Dus; welke wordt het? Bekijk hier de mogelijke data en maak je beslissing.

kerstshoppen

Het vervoer

Hoe kom je zo goedkoop in deze topsteden, vraag je je misschien af? In dit geval betreft het een busreis. Tijdens het boekproces kun je aangeven waar je precies wilt opstappen. De lijst met opstapplaatsen is zeer uitgebreid, dus waar je ook woont in Nederland er is geheid een opstapplaats bij jou in de buurt. Bekijk hier snel alle mogelijke haltes waar je op kunt stappen.

kerstshoppen

screenshot van de deal

kerstshoppen