slechts 586,- €

Een camper huren is dé manier om Noord-Amerika te verkennen. In tegenstelling tot het compacte Europa vind je in Noord-Amerika uitgestrekte vlaktes en kan je eerstvolgende buurman soms op mijlen afstand wonen. Een camper huren betekent dat jij de ultieme vrijheid hebt tijdens jouw vakantie naar de Verenigde Staten of Canada. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt en je hebt altijd een plek om te slapen: ideaal.

Op het moment hoeft dit allemaal helemaal niet meer zo duur te zijn, omdat wtc.nl nu een geweldige wegbrengactie heeft waarbij jij een gloednieuwe Cruise America of Cruise Canada camper huurt en van de ene naar de andere stad rijdt voor een geweldig prijsje! Het gaat nu al vanaf €35 per dag; een koopje toch?! Zo kan je nu al een camper huren, inclusief de retourvlucht naar de Verenigde Staten of Canada, voor slechts €586! Wow, making campers great again!

De wegbrengacties in Noord-Amerika

 

camper huren

Deze wegbrengactie brengt je van Chicago – ook wel the windy city genoemd – helemaal naar Denver, de hoofdstad van Colorado gelegen in bij de prachtige Rocky Mountains.

Kijk hier voor de precieze route!

camper huren

Een camper huren was nog nooit zo leuk! Hier vertrek je wederom vanaf Chicago, maar ditmaal rij je door naar de gok hoofdstad van de wereld, de ultieme neon-stad waar menig bezoeker een hangover aan overgehouden heeft: Viva Las Vegas!

Kijk hier voor de precieze route!

camper huren

Wegbrengactie nummer 3 gaat van Chicago helemaal door naar de vriendelijke stad in het zuidwesten van de Verenigde Staten: San Francisco!

Kijk hier voor de precieze route!

camper huren

Je begin weer in Chicago maar in plaats van westwaarts vertrek je nu oostwaarts, want jij gaat naar de the city that never sleeps: New York City!

Kijk hier voor de precieze route!

camper huren

Canada here we come! Met deze prachtige actie haal jij je camper op in Toronto en rijd je vervolgens door naar Calgary: East meets West!

Kijk hier voor de precieze route!

camper huren

In deze deal ga je hele noordelijke rand van de VS door kruizen met je camper en kom je langs flink wat prachtige natuur en nationale parken! Camper huren en van Chicago naar Seattle it is!

Kijk hier voor de precieze route!

camper huren

Last but not least: een camperreis van Chicago helemaal door naar Los Angeles! Je doorkruist vrijwel heel de Verenigde Staten van Amerika met deze geweldige deal.

Kijk hier voor de precieze route!

Camper huren en wegbrengen: de actie

Met deze awesome deals kan je tegen een extreem lage prijs al een camper huren en het prachtige Noord-Amerika verkennen. Het idee van de wegbrengactie is dat jij een camper ophaalt die werkelijk gloednieuw is: ze komen namelijk net uit de fabriek! Deze nieuwe campers moeten naar de leverancier gebracht worden, soms helemaal aan de andere kant van het land, en dat is waar jij in het spel komt. Je haalt de camper op en krijgt een X aantal dagen om te zorgen dat de camper op de bestemming komt. Wat je in de tussentijd doet is allemaal geheel aan jou! Let wel, het aantal campers is beperkt dus OP = OP!

camper huren

Boek dus snel een van de geweldige camper deals naar Noord-Amerika!

Alle info op een rijtje:

 • Je huurt een camper vanaf €35 per dag
 • De reisperiode is in maart, april en mei 2017
 • De boekingsperiode is beperkt: OP=OP!
 • Alle deals zijn inclusief:
  • De vluchten van en naar Noord-Amerika
  • Een gloednieuwe camper van Cruise America incl. 200 mijl per dag (voor de VS) of Cruise Canada incl. 320 km per dag (voor Canada)
  • Standaard voertuiguitrusting
  • Camper inventaris
  • Persoonlijke inventaris voor 2 personen
  • One Way kosten

screenshot van de deal

camper huren
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)