slechts € 599,-

Een camper huren is dé manier om Noord-Amerika te verkennen. In tegenstelling tot het compacte Europa vind je in Noord-Amerika uitgestrekte vlaktes en kan je eerstvolgende buurman soms op mijlen afstand wonen. Een camper huren betekent dat jij de ultieme vrijheid hebt tijdens jouw vakantie naar de Verenigde Staten of Canada. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt en je hebt altijd een plek om te slapen: ideaal.

Een camperreis hoeft helemaal niet duur te zijn. WTC.nl heeft nu een geweldige wegbrengactie waarbij jij een gloednieuwe El Monte of luxe Roadbear camper huurt en van de ene naar de andere stad rijdt voor een geweldig prijsje! Bovendien kun je dankzij vroegboekkorting nu al een camper huren, inclusief de retourvlucht naar de Verenigde Staten, voor slechts €599! Wow, making campers great again!

De all-time klassieker

Camperreis Las Vegas

Een favoriet – deze camperreis vanuit Las Vegas brengt je in elf dagen langs de mooiste nationale parken zoals de Grand Canyon, Monument Valley en Zion National Park. Inclusief vluchten boek je deze reis al vanaf €599!

Kijk hier voor de reisroute!

Profiteer van vroegboekkorting

camperreis canada westen

Maak een camperreis door Canada. De turquoise meren in de nationale parken van Canada schitteren je tegemoet. De natuur in Jasper en Banff National Park is onvergetelijk!

Kijk hier voor de reisroute

Camperreis Amerika west

Ontdek de highlights in het zuidwesten van Amerika. Reis in 18 dagen van Las Vegas naar San Francisco en profiteer van de vroegboekkorting.

Kijk hier voor de reisroute

camperreis oostkust amerika

Reis langs de oostkust van Amerika en bezoek iconische steden als New York City, Philadelphia en Washington DC. Stuur je camper richting het zuiden en eindig de reis in Florida.

Kijk hier voor de reisroute

Als je boekt voor 24 december 2017 profiteer je van vroegboekkorting op reizen tussen 1 april en 31 oktober 2018. Je pakt dan een korting van tot wel 15% op reizen naar Amerika en Canada.

De wegbrengacties in Noord-Amerika

camper Amerika aanbieding

In een gloednieuwe camper van Chicago naar Las Vegas. Je reist door het hart van Amerika langs schitterende nationale parken.

Kijk hier voor de reisroute

Wegbrengactie camper Amerika

Wegbrengactie: rijd met een nieuwe El Monte camper van Chicago naar de westkust. Je hebt hiervoor maar liefst twintig dagen de tijd. Dit wordt een onvergetelijke vakantie!

Kijk hier voor de reisroute

Wegbrengactie camper

Deze luxe Roadbear camper komt recht uit de fabriek! Je rijdt ermee van Chicago naar the city that never sleeps. Ontdek oost-Amerika tijdens deze luxe camperreis.

Kijk hier voor de reisroute

Camper huren en wegbrengen: de actie

Met deze awesome deals kan je tegen een extreem lage prijs al een camper huren en het prachtige Noord-Amerika verkennen. Het idee van de wegbrengactie is dat jij een camper ophaalt die werkelijk gloednieuw is: ze komen namelijk net uit de fabriek! Deze nieuwe campers moeten naar de leverancier gebracht worden, soms helemaal aan de andere kant van het land, en dat is waar jij in het spel komt. Je haalt de camper op en krijgt een X aantal dagen om te zorgen dat de camper op de bestemming komt. Wat je in de tussentijd doet is allemaal geheel aan jou! Let wel, het aantal campers is beperkt dus OP = OP! Naast de hierboven genoemde wegbrengacties, kun je ook kiezen voor de wegbrengactie van Roadbear naar Las Vegas, Seattle of San Francisco.

 

camper huren

Boek een van de geweldige camperreizen naar Noord-Amerika!

 • Alle info op een rijtje:
  • Vroegboekkorting tot en met 24 december 2017 voor reizen tussen 1 april en 31 oktober 2018
  • Tot wel 15% korting op reizen naar Amerika en Canada
  • OP = OP
  • Alle deals zijn inclusief de vluchten van en naar Noord-Amerika
  • De wegbrengacties betreffen een gloednieuwe camper van El Monte of Roadbear en zijn inclusief kilometerpakket.