Camper wegbrengacties voor bodemprijzen!

Spotgoedkope camperreizen in Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
P.p. vanaf € 1,-

Voor $1 per dag een camper van Los Angeles naar Las Vegas brengen, inclusief $250 gratis brandstof? Een ritje maken van Sydney naar Melbourne voor $1 per dag? Of de reis tussen Christchurch en Auckland afleggen in een comfortabele camper? Er zijn tientallen mogelijkheden bij Apollo campers!

Met de camper op rondreis

Apollo wegbrengacties

Soms moet je gewoon even weten dat het bestaat zodat je er volgende keer van kunt profiteren. Dit geldt bijvoorbeeld voor de wegbrengacties van Apollo Campers. Dit beroemde campermerk heeft in de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland soms campers staan die naar een andere locatie gebracht moeten worden. De startlocatie en het eindpunt liggen vast, net als de datum waarop de camper weer terug moet zijn. Jij kunt hierdoor een goedkope camperreis maken. Soms krijg je zelfs nog een groot deel van de benzinekosten vergoed. Maak je onderweg een omritje naar een bekend nationaal park of een niet te missen bezienswaardigheid, dan bestaat de kans dat je wat extra kilometers moet afrekenen op de meet. Vaak kun je voor een sympathiek bedrag de camper nog enkele dagen langer huren.

 roadtrip

Tijd voor een roadtrip!

Goed, deze deal is misschien niet geschikt voor een complete rondreis maar je kunt wél een onvergetelijke roadtrip maken. Wie kan vertellen dat hij voor $1 per dag een roadtrip door de Verenigde Staten, Australië of Nieuw-Zeeland heeft gemaakt?! Je camperreis gaat bijvoorbeeld van Los Angeles naar Las Vegas, of San Francisco naar Las Vegas. Misschien rijd jij binnenkort van Sydney naar Melbourne of van Christchurch naar Auckland! Sommige campers zijn geschikt voor twee personen, anderen hebben slaapplaatsen (“Berth”) voor 4, 5 of 6 personen.

camperreis Amerika

screenshot van de deal

Screenshot van de wegbrengactie