Wat een plaatjes weer zeg… Elke keer als ik een camperreis door de VS tegenkom op internet ben ik weer verbaasd over het prachtige en vooral ook veelzijdige landschap wat je tegen komt in de Verenigde Staten. Regenboogkleurige canyons, weelderige oerbossen, machtige bergketens, maar ook uitgestrekte vlaktes met niks zo ver het oog reikt. Een land van extremen zowel cultureel als ecologisch. The land of beauty and splendor has it all!

Camperreis door de VS

De camperreis door de VS van vandaag gaat weer wat mooie plekjes af. Dat is er van uit gaande dat je de route volgt die WTC als suggestie op de site heeft staan, maar zoals ik ook in eerdere deals zei: je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt! Je potentiële reisplan voert je via een 15-daagse reis van Salt Lake City naar Los Angeles. Daar worden de vluchten bij opgeteld, de kamperhuur (obviously), mijlenpakket van 1500 mijl: totaalprijs is €721. Dat is toch niet verkeerd voor wat je krijgt, lijkt me nou echt zo’n once in a lifetime experience!

Zullen we even je route doornemen? Kan ik je misschien een kopje koffie aanbieden…ziet je goed…klaar…ja? Ok, je vliegt van Amsterdam naar Salt Lake City (inderdaad, daar waar ze de winterspelen hadden 15 jaar terug) waar het als jij gaat gelukkig lekker weer zal zijn. Hier haal je de camper op en ga je de highway op. De route brengt je eerst langs de Rocky Mountains, de groteske bergketen in het midden van de Verenigde Staten. Hierna begin je de canyons af te gaan, want er liggen er meerdere op je route, allemaal in oogstrelende spektakelparken der natuur. Wat dacht je van het Canyonlands National Park, Bryce Canyon, of Zion National Park (kijk de foto’s hierboven maar eens)? En de reis gaat zo maar door. Ik kan je verzekeren dat je mond geregeld open zal vallen van verbazing! Maar dat is niet alles, want naast mooie natuur kom je ook nog langs wat fel verlichte highlights en de lucht in rijzende wolkenkrabbers:

Yes yes: Las Vegas, Los Angeles én Hollywood zitten ook nog bij de route erbij! Als je dus denkt dat je ff genoeg hebt van al die rijk gevulde sterrenhemels dan kan je je fotoalbum opvullen met wat rijke sterren in Hollywood. In Los Angeles zul je zien hoe de Verenigde Staten in architectuur net zo grotesk is als in de natuur. Vraag je tegen het einde van je reis af: do I feel lucky today? Is het antwoord Yes dan moet je zeker even een gokje wagen in casino capital Las Vegas. Alles bij elkaar toch zeer veel moois voor je geld of niet?! O ja, dan heb rest mij je nog 1 tip te geven om buiten het reisplan te treden, want ik heb een sterke persoonlijke aanrader voor je: Antelope Canyon! Je rijdt er volgens de originele route van je camperreis door de VS vlak langs, dus ik raad je aan even die kleine extra omweg te nemen. Waarom deze canyon? Nou, kijk maar (geen fotoshop!):

camperreis door de VS

Zie jij een camperreis door de VS wel zitten? Pak dan nu die super deal!

Camperreis van Salt Lake City naar Los Angeles: 15 dagen, incl. vluchten en camperhuur vanaf €721!

  • Reisperiode: maart 2018
  • Reisduur: 15 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchthaven van aankomst: Salt Lake City
  • Incl. camperhuur, Ford
  • Plaats: Salt Lake City – Los Angeles
  • Prijs: Maar vanaf €721 per persoon op basis van een reis met 4 personen

screenshot van de deal

20-09_camper.PNG1.jpg1.jpg1.jpg1.jpg1
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)