Camperreis VS: Mount Rushmore, Yellowstone en meer

15 dagen incl. vluchten en camperhuur (€65 per dag)

 • Hotel -
 • Luchthaven van vertrek Amsterdam
 • Luchtvaartmaatschappij Air France
 • maaltijden No Catering
Holidayguru tipt 31.05.17 tot 14.06.17 Minneapolis
P.p. vanaf € 776,-

Er is weer een wegbrengactie voor een camperreis lieve mensen! Je haalt je gloednieuwe camper, merk Ford, vers van de lopende band – letterlijk, nog niet in gereden – op bij de fabriek in Minneapolis (Minnesota) en krijgt vervolgens twee weken de tijd om jouw huis op wielen naar Seattle (Washington State) te brengen. Het kernwoord is, net als in mijn vorige camper deals voor je, “vrijheid“. Blijf je een week in Minneapolis hangen en rijd je daarna in een ruk door naar Seattle dan is dat geen probleem. Jouw keuze. Wil je zoveel mogelijk kilometers op de weg doorbrengen en ga je via flink wat omwegen en detours naar Seattle dan is dat ook geen probleem. Ik herhaal: jouw keuze. Freedooooom!

Camperreis

Zwaai jij over een paar maandjes het beertje hierboven gedag vanuit je camper? Veilig binnen doch dicht bij buiten! Deze camperreis is de ideale manier om de Verenigde Staten te verkennen en met de route van deze rit kom je door verbluffende natuur, met als hoogtepunt waarschijnlijk Yellowstone National Park, het oudste nationale park ter wereld! Hier vind je beren en geisers, bossen en bizons; een weergaloos mooi park wat zeker een van de mooiste plekken van je camperreis zal zijn. Apart feitje: wist je dat het park eigenlijk een grote supervulkaan (een caldera) is?! Niet gevreesd, hij is al meer dan 600.000 jaar niet afgegaan! Het is echter wel de reden waarom je in dit prachtige park zoveel geisers kan vinden, zoals de wereldberoemde Old Faithful. Deze geiser kan tot boven de 50 meter hoog spuiten en doet dat elke 1 a 2 uur, dus heb even geduld zodat je dit opmerkelijke fenomeen zeker kan aanschouwen!

camperreis

Ik blijf maar doorpraten over Yellowstone dat ik bijna de rest zou vergeten! Want er ligt nog veel meer op je route, zoals het maanachtige landschap in Badlands National Park. En wat dacht je van een van de “hoofd” attracties verderop (zie foto hier beneden). Vergeet ook zeker niet om langs het Crazy Horse Memorial te gaan wat er bij in de buurt zit, een immens grote beeltenis van de Native American Crazy Horse. Vervolg je weg naar Deadwood, waar je de cowboytijden kan herleven en je eventjes Billy the Kid kan wanen. Je reist vervolgens nog wat parken door, gewoon omdat dat het kan, zoals het reusachtige Wallowa-Whitman National Forest en Massacre Rocks State Park. Het einde van je reis doe je nog even de steden Portland en Seattle aan om je naast een impressie van de natuur ook een goed gevoel van Amerikaanse steden te geven. Vergeet in Seattle niet de Space Needle omhoog te gaan!

camperreis

Ontdek het noorden van de Verenigde Staten met deze stunningly beautiful camperreis! Een pracht tocht voor een goed prijsje!

Campertrip van Minneapolis naar Seattle: 15 dagen, incl. vluchten en camperhuur vanaf €776!

  • Reisperiode: 31 mei – 14 juni 2017
  • Reisduur: 15 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchthaven van aankomst: Minneapolis
  • Incl. camperhuur, type Ford Apollo
  • Plaats: Minneapolis – Seattle
  • Prijs: Maar vanaf €776 per persoon op basis van een reis met 4 personen

screenshot van de deal

camper776