Camperreis door het tropische Queensland

17 dagen incl. camperhuur en vluchten

  • Hotel -
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij China Southern Airlines
  • maaltijden No Catering
Holidayguru tipt 25.05.17 tot 10.06.17 Cairns
P.p. vanaf € 1175,-

Zin in een camperreis door het tropische Queensland? Ontdek de strandkant van Australië, geniet van de zon, cruise in je camper de kust af en pak onderweg wat golven mee. Surf’s Up!

queensland

Vandaag neem ik je mee naar de prachtige tropische oostkust van Australië, naar de staat Queensland. Je vliegt naar de stad Cairns waar je meteen ondergedompeld wordt in het tropische klimaat. Aan je oostelijke kant vind je de kust: een surfers paradijs met een van de grootste natuurlijke schatten ter aarde verborgen onder het wateroppervlak: The Great Barrier Reef. De foto hierboven geeft je alvast een kleurrijke impressie van wat de oceaan je hier te bieden heeft, maar het mooiste is natuurlijk om al snorkelend of duikend er zelf rond te gaan zwemmen. Als ik je een tip mag geven: probeer een onderwatercamera/GoPro met onderwaterbehuizing mee te nemen! Spring vervolgens aan boord van een zeiljacht en ga naar de Whitsunday Islands voor witte bounty-stranden en meer kleurrijk koraal. Foto tijd:

queensland

Maar hier houdt het niet op voor Cairns: ga je richting het westen dan beland je in het bijzondere wildlife van Daintree National Park: ineens sta je in de jungle! En dat was dan pas plaats 1 van deze camperreis, snap je nu waarom ik er zo enthousiast over ben?! Verder vind je op de route bijvoorbeeld nog Noosa en het befaamde Fraser Island. Zoek ergens een surfplank om te huren en waag je op de golven. Optimaal genieten mensen!

queensland

Je reis eindigt in het ook zeer fijne Brisbane, waar je de camper weer inlevert en helaas weer terug vliegt naar Nederland. Want geloof me, als je van het leven aan de Australische oostkust hebt geproefd wil je waarschijnlijk niet meer terug! Nog een laatste tip: heb je nog wat tijd over op het einde rij dan nog ietsje verder zuidwaarts na Brisbane naar het alom bekende Byron Bay waar je nog wat extra golfjes mee kan pakken!

queensland

Wat let je nog om het tropische Queensland te ontdekken per camper? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

screenshot van de deal

queensland