Camperreizen door Noord-Amerika: Be there or be Square

Laatste dag vroegboekkortingen op 39 unieke reizen in Noord-Amerika

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel -
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 567,-

It is now or never! Althans, wat de vroegboekkortingen op de camperreizen door Noord-Amerika betreft dan: vandaag is de laatste dag… Als je mijn pagina de afgelopen tijd toevallig in de gaten hebt gehouden dan heb je vast al wat camperreizen voorbij zien komen en sommigen van jullie hebben hun droomreis per camper inmiddels al geboekt; blij dat ik kon helpen! 🙂 De crazy camperkortingen lopen helaas wel tot hun einde, want vandaag is de laatste dag dat je kunt profiteren van flinke vroegboekkortingen bij wtc.nl! Zo is de goedkoopste optie – inclusief vluchten – nu slechts €567 voor een reis met een vrolijk beschilderde camper door Californië. Scherper dan dit kan je zulke deals niet krijgen hoor. Op het moment hebben ze 39 verschillende camperreizen door Noord-Amerika voor je in de aanbieding, waarbij je geheel je eigen reis kunt samenstellen. Je kunt kiezen waar, wanneer, welke camper, hoeveel mijlen, hoeveel dagen en nog veel meer. Daar aangekomen haal je de camper op en besluit je dan impulsief alsnog je reisplan om te gooien dan kan dat ook gewoon: het is jouw reis, jij beslist. You have the power!

Heb je zelf niet precies een idee hoe je de reis wilt? Geen probleem, want wtc.nl is zo vriendelijk geweest om al flink wat reizen voor je uit te stippelen. Herinner je nog die American Dream Deal langs onder andere Chicago en San Francisco? Of wat dacht je van de Canyon tot Casino deal, van het neon-verlichte Las Vegas tot de meest verbluffende canyons. En last but not least: die heerlijke reis langs Mount Rushmore, Yellowstone National Park en nog veel meer! En dan heb ik er pas een paar voor je beschreven, terwijl er dus 39 (!) in het totaal zijn. Niet alleen de Verenigde Staten, want ook Canada heeft camperdeals! Vandaag is de laatste dag om te profiteren van scherpe vroegboekkortingen, dus beslis vandaag nog en ga ervoor!

Zoveel mogelijkheden, zulke scherpe prijzen, ik ben er sprakeloos van. Ik sluit dus maar af met…wat anders dan mooie foto’s!

screenshot van de deal

camperreizen door Noord-Amerika