Oh yeah! Verwen jezelf met een heerlijke Caraïbische cruise! Dit is puur genieten! Aan deze reis met de Costa Favolosa zult u ongetwijfeld mooie herinneringen overhouden. In stijl brengt dit schip u naar de hoogtepunten van de Oostelijke Caribbean. Dit 3-plus-sterren schip brengt je vanuit Punta Cana naar Isla Catalina, naar St. Kitts, Antigua, Martinique, Guadeloupe, St. Maarten en weer terug naar Punta CanaKlik hier om je reisschema te zien.

DominicaanseRepubliek_PuntaCana_002

Op 8 februari 2016 vertrek je vanuit Amsterdam met Arkefly naar Punta Cana. Per transfer word je naar de haven van La Romana gebracht waar je aan boord zult gaan van Costa Favolosa, waar je zult verblijven op basis van volpension. Het schip is al een bestemming op zich met al die geweldige faciliteiten zoals een theater, 4D-bioscoop, golfsimulator, Grand Prix-simulator en het zwembad op het dek met een reuzenscherm. Wilt u optimaal genieten? Kom dan helemaal tot rust in de uitgebreide Samsara Spa (6.000 m2).

28-12cruise1

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Boek nu deze deal!

cruise

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)