slechts 599,- €

Slim combineren kan vaak zorgen voor mooie kortingen voor deals, maar wat ik vandaag heb is wel echt een topper. Wat dacht jij van een 8-daagse Nijlcruise – een prachtige manier om alle kunstschatten van Egypte te ontdekken – gevolgd door een heerlijke week in een all-inclusive resort met waterpark! Eerst even cultureel doen tijdens de Nijlcruise (wie wil nou niet de piramides en mummies zijn?), misschien nog een ritje op een kameel erbij, om vervolgens volledig verzorgd niks te doen en een zonvakantie te hebben in een all-inclusive resort. Iedereen die een beetje kan rekenen snapt 1 en 1 is 2, deal!

Nijlcruise

Een Nijlcruise is dé manier om Egypte te ontdekken en een ervaring om nooit te vergeten. Maak kennis met de vriendelijke bevolking, bewonder de schoonheid van het land en laat je imponeren door de eeuwenoude geschiedenis. Na aankomst op de luchthaven van Hurghada brengt de transfer je naar de haven van Luxor, waar je aan boord stapt van het 5-sterren schip MS New Serenade (of gelijkwaardig). Deze cruise komt onder meer langs de Tempel van Luxor, één van de belangrijkste tempels van Egypte, de mystieke Vallei der Koningen, de beroemde dubbeltempel van Kom Ombo en Aswan met de grootste en meest indrukwekkende stuwdammen ter wereld. Je overnacht op het schip op basis van volpension.

Large river boat on the Nile

Nadat je de al de historische highlights bezocht hebt is het tijd om gedag te zeggen tegen je cruise en hallo tegen je all-inclusive resort Jungle Aqua Park 4* wat naast een top resort ook nog eens een eigen waterpark heeft! Bekijk de foto’s van het waterpark maar eens in de deal! Het resort bevindt zich in Hurghada, een bruisende stad! Deze gezellige badplaats aan de Rode Zee, wordt omringd door een ongerept woestijnlandschap en een kristalblauwe zee met een unieke onderwaterwereld. Het is daarom ook hét paradijs voor duikers-snorkelliefhebbers. Maar ook surfers weten hun weg hier naartoe te vinden, door de constante wind zijn de voorzieningen ideaal. Het centrum van de stad bestaat uit: Sakkala het nieuwe en moderne deel van de stad met luxueuze resorts, een prachtige jachthaven en een sprankelend nachtleven. En het oude deel Dahar, waar je kunt slenteren over de grote souk en kennis kunt maken met het echte Egypte. Het resort krijgt op Tripadvisor een uitstekende score van 4.5 van de 5 sterren!

Nijlcruise

Voel jij wel wat voor een Nijlcruise + all-inclusive resort? Boek dan snel!

screenshot van de deal

Nijlcruise
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)