Egypte is een prachtig land en een langdurig verblijf op een van de mooie badplaatsen bezorgd veel mensen dan ook een heerlijke vakantie. Maar wat dacht jij  van het ontdekken van meerdere delen van Egypte? In 8 dagen? Op een luxe 5-sterren cruise?! Dat kan nu voor de ongelofelijke €199!

Egypte is en blijft een heerlijke vakantiebestemming. De vriendelijke bevolking, lekkere temperaturen en prachtige landschappen en stranden voldoen aan ieders wensen. Deze Nijlcruise is dé manier om Egypte en al haar schatten te ontdekken en is een ervaring om nooit meer te vergeten. Bezoek oude tempels, de beroemde historische stad Luxor en de graven in de Vallei der Koningen onder leiding van een Engelse of Nederlandse gids. En natuurlijk is er tijdens deze ontdekkingsreis ook nog tijd om te genieten van de heerlijke zon, op het strand of op het dek, de keus is aan jou. Zo zal jij deze kerst met een lekker kleurtje aan tafel zitten!

Je zal op de zeer goed beoordeelde 5-sterren Egypte Classic Cruise verblijven op basis van volpension. Onderweg kun je op dit schip heerlijk genieten van de zon en de lekkere temperaturen die Egypte te bieden heeft.

Je vliegt 10 december vanuit Amsterdam met Corendon Dutch Airlines naar Hurghada waar een transfer je naar de kades van Luxor zal brengen waar je cruiseschip op je wacht!

Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt! 

Artikelbild_Aegypten_Luxor

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

Egypte cruise corendon e199

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)