Wil jij al cruisend de schoonheid van Egypte ontdekken? Ik heb nu weer een super leuke cruise voor je gevonden! Voor maar €299 kun jij 8 dagen lang cruisend genieten over de Nijl. Dit is inclusief retour vlucht en verblijf op de Egypte Classis 5-sterren cruise op basis van volpension. Belangrijke hoogtepunten van deze cruise zijn de Horus tempel in Edfu, de tempels van Karnak en Luxor, de stad Luxor (een waar openluchtmuseum) en de graven in de Vallei der Koningen. Behalve piramides heeft Egypte nog veel meer te bieden. Ga met ons mee op een achtdaagse ontdekkingsreis over de mystieke Nijl!

Je vertrekt op 17 januari 2015 en vliegt vanaf Amsterdam met Corendon Dutch Airlines naar Hurghada. Eenmaal aangekomen ga je per transfer naar de kades van Luxor waar je aan boord zal gaan van de Egypte Classis 5-sterren cruise. Na een week vol hoogtepunten word je per transfer weer naar de luchthaven gebracht voor je retourvlucht naar Amsterdam.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Artikelbild_Aegypten_Hurghada_Strand_2

Magische Nijl Cruise... Meer van dit soort deals....

Screen Shot 2014-10-22 at 3.30.47 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)