Wauw, alle cruisers opgelet!! Deals naar Dubai en Abu Dhabi vind ik weleens vaker maar met deze deal die ik heb gevonden vlieg je eerst naar Dubai waarna je daarna op een luxe 3-sterren cruise verblijft, en al cruisend de steden Muscat (Oman), Khasab (Oman), Abu Dhabi en daarna weer Dubai aandoet. In deze steden krijg je voldoende de tijd om de bezienswaardigheden te bekijken, bezoek bijvoorbeeld in Dubai de Emirates Mall met meer dan 700 winkels of de Burj Khalifa, de hoogste wolkenkrabber in de wereld met 830meter.

Na deze super deal geboekt te hebben heb je een super vooruitzicht voor het nieuwe jaar want je vertrekt al op 21 januari 2016. Met Tuifly vlieg je rechtstreeks naar Dubai en verblijf je vervolgens op de 3-sterren Costa Serena Cruise op basis van volpension. Klik hier om jouw dagprogramma te zien.

Cruise

Aangezien dit een super unieke deal is en de beschikbaarheid beperkt is raad ik je aan heel snel te boeken!

De Emiraten vanaf het water! Meer van dit soort deals....

04-01cruise.jpg1

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)