Heb jij al plannen voor oud & nieuw gemaakt? Waarom vier jij je jaarwisseling niet in stijl op een luxe cruise schip midden in Rotterdam! Voor maar €99 vier jij hier je oud & nieuw, inclusief verblijf aan boord van de 4-sterren Pride of Rotterdam met ontbijtbuffet, dinerbuffet,  champagne en live entertainment! Zo ga jij het nieuwe jaar in met een ervaring om nooit meer te vergeten!

De luxe Pride of Rotterdam is een van de grootste cruiseferry’s ter wereld. Genietend van het fantastische vuurwerkspektakel in Rotterdam, de goede sfeer aan boord en met alle faciliteiten die je hier aangeboden zult krijgen zul je zonder twijfel een fantastische avond hebben! Wanneer je helemaal uit gefeest bent verblijf je in een comfortabele hut aan boord van de cruise waar je heerlijk kunt bijkomen. Goed uitgerust? Wanneer je wakker wordt staat er ook nog een lekker ontbijt buffet voor je klaar!

Wees er snel bij, want deze deal is alleen vandaag te boeken!

Misc_NewYearsEve

Boek hier deze spetterende deal! Bekijk deze deal

oud en nieuw cruise

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)