Wil jij naar de kerstmarkten in Keulen en Dusseldorf maar wil je niet het hele stuk rijden? Dan heb ik de oplossing voor jou: ga per cruise! Voor maar €109 cruise jij al richting deze steden, inclusief ontbijt, diner en live muziek op het schip!

Je shoppingscruise gaat van start in Tiel, dit is met de auto evenals OV goed te bereiken. Aan boord geniet je van een comfortabel verblijf en is het schip geheel in kerstsferen gehuld. Er zijn twee routes beschikbaar of je gaat heen per cruise en terug met de touringcar of vice versa. Beide routes doen de prachtige in kerstsferen gehulde steden Keulen en Düsseldorf aan, waar je naar hartenlust kunt kerstshoppen.

Zodra je voet aan boord zet van het 3-sterren plus MS Allegro ervaar je de intieme en vriendelijke sfeer. Het schip bestaat uit 3 dekken, inclusief het zonnedek. Op het bovendek tref je de receptie, het restaurant en de sfeervolle lounge met bar en dansvloer. Geniet hier van een drankje, klets bij met je reisgenoten of aanschouw het passerende landschap. Zowel de lounge als het restaurant beschikken over grote panorama-ramen waardoor je vrij zicht hebt op de oevers.

Voor deze geweldige prijs vertrek je op 5 december, ideaal om Sinterklaas achter je te laten en de Kerst tegemoed te gaan!

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Europe_Germany_Dusseldorf_nightview

Boek deze deal nu! Bekijk deze deal

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)