Laat je verrassen door deze aaneenschakeling van acrobatiek, hilarische Cubaanse clowns en de prachtige exotische slangenvrouwen “Trio de Contorcion”. Swing mee op de klanken van de salsa en laat je betoveren door de prachtige kostuums. Cuba was nog nooit zo dichtbij!

Cuba: het land van witte stranden, Cadillacs, zinderende salsa, dampende danspassen en prijswinnende acrobaten. Gooi dit samen in een show en je hebt het spetterende Original Cuban Circus. Met een prachtig Cubaans stadspaleis als decor, een live-band en met springende en dansende artiesten is dit een onvergetelijke belevenis voor de hele familie.

Voor de allereerste keer komen de prijswinnende Cubaanse acrobaten naar Nederland en je ziet ze aansluitend in het Rai Theater te Amsterdam. Verleng het kerstgevoel en laat je betoveren door deze spetterende show!

Boek deze deal snel, voor een onvergetelijk dagje uit! 

cuban circus 4

Boek deze deal nu! Meer van dit soort deals...

cuban circus

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)