Wijnliefhebbers, ik heb een leuke deal voor jullie! Ga op ontdekkingstocht in Nederland en ontdek verschillende wijnen tijdens een 4 uur durende proeverij in een stad naar keuze! Je betaalt slechts €39!

9-8wijnproeverij

Je kiest zelf een stad waar je de Wine en Bites Wandeling wilt doen. In vijf verschillende restaurants proef je wijnen, waar je een gerecht naar keuze van de chef bij krijgt. Tegelijkertijd worden er dingen vertelt over de wijnsoort en het hapje. Met je eigen gezelschap loop je daarna weer naar het volgende restaurant.

Dit arrangement is inclusief: Wine en Bites Wandeling van 4 uur in een stad naar keuze. Je kunt kiezen uit de volgende steden: Den Bosch, Leeuwarden, Utrecht, Groningen, Driebergen, Hilversum, Amsterdam, Delft, Gouda, Tilburg, Eindhoven, Alkmaar, Den Haag, Zwolle, Haarlem, Amersfoort.

Wil jij naar een Wine & Bites wandeling in een stad naar keuze? Boek dan snel!

 • Culinaire Proeverij: Wine & Bites Wandeling voor €39!
  • Boekingskosten € 3,95 per boeking
  • Maximaal 8 personen per boeking
  • De minimumleeftijd voor de Wine & Bites proeverij is 18 jaar
  • In elk restaurant krijg je één glas wijn en een bijpassend gerechtje. Extra drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening
  • Prijs: €39 per persoon

Boek de deal! Bekijk deze deal

winebites

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)