Wil jij straks even van alle drukke dagen, maar heb je geen tijd om een week lang vakantie te nemen? Je kan in eigen land ook heerlijk even weg om te ontspannen. Het wellnessresort De Veluwse Bron is daar de perfecte optie voor! Je betaalt met deze deal slechts €22,50 voor een dagentree!

MISC_Wellness_005

De Veluwse Bron ligt midden in de Veluwse natuur, tussen Apeldoorn en Zwolle. Je komt hier heerlijk tot rust, niet alleen vanwege de natuur, maar ook vanwege de 9.000 m² aan wellnessfaciliteiten in Wellnessresort de Veluwse Bron! Neem een uitgebreid kruidenbad, neem een (paar) ontspannende hamam-behandelingen in het Oosters badhuis, kom warm tot rust in de sauna, genieten in kuurtuinen  of wil je toch detoxen in een Pakistaans Zoutmijnsauna? Wat je ook wilt, hier heb je het voor het uitkiezen! Na jouw behandeling kan je lekker bijkomen en genieten van een lunchbuffet of een dinerbuffet als je dat er bij boekt!

MISC_Wellness_020

Waar wacht je nog op…je verdient het!

Boek nu deze relaxte deal!

veluwesebron

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)