Sta je al te springen om de kerstdecoraties uit de doos te halen en om gezellig met de familie de kerstdagen door te brengen? Dan moet je wel een paar leuke kerstcadeaus hebben en waarom maak je daar niet direct een leuke uitstapje van? Ga een dagje naar de kerstmarkt in Brugge voor €19,95!

Avond_in_Brugge

Ga op zoek naar de meest originele kerstcadeaus, laat je inspireren voor het kerstdiner en kom thuis met een aantal unieke decoraties! De kerstmarkt biedt de kerstshoppers veel charmante kraampjes en een intieme sfeer. Na al dat shoppen kun je ook nog iets voor jezelf doen, bewonder de ijs- en sneeuwsculpturen en drink nog wat aan de ijsbar en dat allemaal tegen het decor van de historische stad Brugge. De plaats ziet er uit als een oord uit een sprookje! De middeleeuws aandoende klinkerstraatjes van Brugge leiden naar tal van historische, bouwkundige en artistieke wonderstukjes.

Je gaat met een touringcar naar de kerstmarkt. Er zijn een aantal verschillende routes te boeken, die langs verschillende opstapplaatsen in het land gaan. Rond 12 uur kom je aan in Brugge, zodat je de hele dag over de kerstmarkt kunt rondlopen. De bus gaat om 17.30 weer naar Nederland. Je kan dit arrangement op een aantal verschillende data in december boeken.

kerstmarktbrugge

Wil jij kerstshoppen in Brugge? Nu kun je nog boeken, dus wacht niet te lang!

Boek de deal! Zie meer kerstmarkt-deals!

brugge1

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)