Ontmoet al je helden, zoek de spanning op in de verschillende attracties en laat je meeslepen in de wonderlijke wereld van sprookjes. Ga op Dagtocht Disneyland® Paris voor slechts €75 en dat is inclusief entreeticket! Gegarandeerd vertrek op zaterdag 23 januari 2016. Er zijn verschillende opstapplekken in Nederland.

DISCOVERYLAND-OVERVIEW

Zoek de magie op in het pretpark, waar jong en oud zich beide vermaken! De kids kunnen ronddwalen in het labyrint van Alice in Wonderland of een spectaculaire avondshow bekijken. Voor avontuurzoekers heb je achtbanen en attracties zoals het zinderende Big Thunder Mountain en Space Mountain! Bij het arrangement zit voor alle dagen entree tot het park inbegrepen, dus je hebt alle tijd om het park te verkennen.

Het makkelijke is dat je geen omkijken hebt naar de reis. Je stapt in de bus bij de door jouw opgegeven opstapplaats en daar word je ook weer afgezet. Je hebt zo’n tien uur vrije tijd om in het park door te brengen. Ik zou snel boeken, want onze Disneyland® Paris deals gaan altijd als een malle!

Boek de deal! Bekijk deze deal

disneyland

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)