Sta je te springen om de kerstdecoraties uit de doos te halen en om gezellig met de familie de kerstdagen door te brengen? Dan moet je wel een paar leuke cadeaus hebben en waarom maak je daar niet direct een leuke uitstapje van? Ga op dagtocht naar de kerstmarkt in Keulen voor €19!

De Duitse stad Keulen kent maar liefst zes kerstmarkten die je kunt bezoeken. Rondom de prachtige dom van Keulen vinden er allerlei kerstvoorstellingen plaats. De gezellige houten kraampjes, versierd met honderden lichtjes zorgen voor een knusse wintersfeer! Drink een warme chocomel of glühwein aan het eind van de dag en ga voldaan weer naar huis.

Tussen 9.00 en 11.00 in de ochtend vertrek je vanaf de opstapplaats naar keuze. Rond 13.00 kom je aan op de kerstmarkt in Keulen. Je hebt tot 19.00 de tijd om rond te lopen. Het is alleen mogelijk om dit arrangement voor een zaterdag te boeken.

9-29köln2

Ga jij naar de kerstmarkt in Keulen? Boek dan snel!

 • Dagtocht kerstmarkt in Keulen voor € 19!
  • Geldigheid: geldig voor een vertrek op zaterdag in de periode van 21 november t/m 19 december 2015
  • Reisduur: 1 dag
  • Vervoer:per luxe touringcar
  • Locatie: Verschillende opstapplaatsen in Nederland
  • Prijs: Maar €19 per persoon!

Boek de deal! Bekijk deze deal

keulen

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)