Dagje Winterberg met de Winterbergbus

Incl. vervoer per luxe touringcar, sneeuwgarantie en naar keuze materiaalhuur

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
P.p. vanaf € 22,50

Oogverblindend witte sneeuw, frisse lucht, zonnetje op je bol – onweerstaanbaar toch? Om de ergste wintersportkoorts te temperen heb ik de ideale oplossing gevonden: de Winterbergbus! Een dagtocht Winterberg voor slechts €22,50! Hierbij heb je een hele dag de tijd om te skiën, snowboarden of langlaufen. Bekijk hier snel de mogelijke data en boek hier snel dit zeer goedkope dagje skiën!

Winterberg

Busreis Winterberg

De dichtstbijzijnde wintersportlocatie voor Nederlanders is natuurlijk Winterberg! Deze populaire wintersportbestemming trekt elk jaar massa’s sneeuwliefhebbers die echt niet langer zonder sneeuw kunnen of die alvast een dagje willen oefenen voor hun geplande skivakantie. De Wintersportbus faciliteert dit met een rechtstreekse verbinding naar de sneeuw. Al vroeg vertrek je richting het Sauerland om vervolgens de hele dag op de latten te kunnen staan.  Je gaat naar het skigebied Skiliftkarussell in het Sauerland. Dit is het grootste skigebied ten noorden van de Alpen met 14 km aan blauwe pistes, 12 km rode pistes en 2km zwarte pistes. Ben je niet zo van het skiën? Dat is niet erg, je kunt er bijvoorbeeld ook langlaufen!

Wil je trouwens meer weten over het prachtige Sauerland, en waarom dit (met name in de winterperiode) een heerlijke vakantiebestemming is? Lees dan mijn artikel over het beeldschone Duitse Sauerland! Wist je verder dat Winterberg in de zeer diverse Duitse regio Noordrijn-Westfalen ligt? Momenteel vind je op mijn blog een themaweek over deze regio, waarin ik je haarfijn uitleg waarom dit gebied ideaal is voor een korte vakantie of dagje uit dicht bij huis. Lees hier alles over Noordrijn-Westfalen en laat je verrassen!

skiën

Dagje wintersport

De Wintersportbus vertrekt van december tot maart en alleen met sneeuwgarantie. Dit betekent dat er minstens vijf pistes open moeten zijn. Als dit niet het geval is kun je kosteloos omboeken naar een andere datum. Vanaf Amsterdam vertrekt de bus elke zaterdag en nog een aantal andere data, maar er zijn nog veel meer opstapplaatsen. Je komt uiterlijk om 10 uur aan in Winterberg, waarna je 9 uur de tijd hebt om te genieten van het grootste skigebied van het Sauerland! Om 18.45 keer je weer terug naar Nederland. Voor de prijs van €39,50 boek je niet alleen de busreis, maar ook de ski- of snowboardhuur erbij.

dagje Winterberg

 • Dagje Winterberg met de bus voor maar €22,50!
  • Reisduur: 1 dag
  • Tussen december 2018 en maart 2019
  • Opstapplaatsen door heel Nederland
  • Bestemming: Winterberg, Duitsland
  • Vervoer per luxe touringcar
  • €39,50 voor de busreis inclusief (langlauf)ski- of snowboardhuur
  • Prijs: maar €22,50 p.p!

screenshot van de deal

screenshot