Dagje Winterberg met de Winterbergbus

Inclusief vervoer per luxe touringcar, sneeuwgarantie en naar keuze materiaalhuur

  • Geldig tussen 2 januari en 7 maart 2020
  • Alleen vertrek bij sneeuwgarantie
P.p. vanaf € 24,-

Oogverblindend witte sneeuw, frisse lucht, zonnetje op je bol – onweerstaanbaar toch? Om de ergste wintersportkoorts te temperen heb ik de ideale oplossing gevonden: de Winterbergbus! Een dagtocht Winterberg voor slechts €24! Hierbij heb je een hele dag de tijd om te skiën, snowboarden of langlaufen.

Busreis Winterberg

De dichtstbijzijnde wintersportlocatie voor Nederlanders is natuurlijk Winterberg! Deze populaire wintersportbestemming trekt elk jaar massa’s sneeuwliefhebbers die echt niet langer zonder sneeuw kunnen of die alvast een dagje willen oefenen voor hun geplande skivakantie. De Wintersportbus faciliteert dit met een rechtstreekse verbinding naar de sneeuw. Al vroeg vertrek je richting het Sauerland om vervolgens de hele dag op de latten te kunnen staan.  Je gaat naar het skigebied Skiliftkarussell in het Sauerland. Dit is het grootste skigebied ten noorden van de Alpen met 14 km aan blauwe pistes, 12 km rode pistes en 2 km zwarte pistes. Ben je niet zo van het skiën? Dat is niet erg, je kunt er bijvoorbeeld ook langlaufen!

Wintersport

Dagje wintersport

De Wintersportbus vertrekt van januari tot maart en alleen met sneeuwgarantie. Dit betekent dat er minstens vijf pistes open moeten zijn. Als dit niet het geval is kun je kosteloos omboeken naar een andere datum. Bekijk de verschillende opstapplaatsen in de deal. Je komt rond 9 uur aan in Winterberg, waarna je 9 uur de tijd hebt om te genieten van het grootste skigebied van het Sauerland! Om 18.45 keer je weer terug naar Nederland. Heb je geen eigen skispullen? Geen zorgen, voor slechts €42,50 boek je niet alleen de busreis, maar ook de ski- of snowboardhuur erbij.

screenshot van de deal

Screenshot deal