slechts 23,50 €

Oogverblindend witte sneeuw, frisse lucht, zonnetje op je bol – onweerstaanbaar toch? Om de ergste wintersportkoorts te temperen heb ik de ideale oplossing gevonden: de Winterbergbus! Een dagtocht Winterberg voor slechts €23,50! Hierbij heb je een hele dag de tijd om te skiën, snowboarden of langlaufen.

winterberg

Busreis Winterberg

De dichtstbijzijnde wintersportlocatie voor Nederlanders is natuurlijk Winterberg! Deze populaire wintersportbestemming trekt elk jaar massa’s sneeuwliefhebbers die echt niet langer zonder sneeuw kunnen of die alvast een dagje willen oefenen voor hun geplande skivakantie. De Wintersportbus faciliteert dit met een rechtstreekse verbinding naar de sneeuw. In het holst van de nacht vertrek je richting het Sauerland om vervolgens de hele dag op de latten te kunnen staan.  Je gaat naar het skigebied Skiliftkarussell in het Sauerland. Dit is het grootste skigebied ten noorden van de Alpen met 14 km aan blauwe pistes, 12 km rode pistes en 2km zwarte pistes. Ben je niet zo van het skiën? Dat is niet erg, je kunt er bijvoorbeeld ook langlaufen!

Winterbergbus

Dagje wintersport

De Wintersportbus vertrekt van december tot maart en alleen met sneeuwgarantie. Dit betekent dat er minstens vijf pistes open moeten zijn. Als dit niet het geval is kun je kosteloos omboeken naar een andere datum. Vanaf Amsterdam vertrekt de bus elke zaterdag en nog een aantal andere data, maar er zijn nog veel meer opstapplaatsen. Je komt uiterlijk om 10 uur aan in Winterberg, waarna je 9 uur de tijd hebt om te genieten van het grootste skigebied van het Sauerland! Om 18.45 keer je weer terug naar Nederland. Voor de prijs van €39,50 boek je niet alleen de busreis, maar ook de ski- of snowboardhuur erbij.

Hier vind je een overzicht van al mijn wintersportvakanties!

dagje Winterberg

 • Dagje Winterberg met de bus voor maar €23,50!
  • Reisduur: 1 dag
  • Tussen 29 december 2017 en 4 maart 2018
  • Opstapplaatsen door heel Nederland
  • Bestemming: Winterberg, Duitsland
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Warme chocolademelk met slagroom bij aankomst
  • €39,50 voor de busreis inclusief (langlauf)ski- of snowboardhuur
  • Prijs: maar €23,50 p.p!

screenshot van de deal

Winterberg bus
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)