Wauw, alle cruisers opgelet!! Deals naar Dubai en Abu Dhabi vind ik weleens vaker maar met deze deal die ik heb gevonden vlieg je eerst naar Dubai waarna je daarna op de luxe 4-sterren cruise verblijft en al cruisend de steden Manama (Bahrein), Abu Dhabi, Fujairaj (V.A.E) en daarna weer Dubai aandoet. In Dubai krijg je voldoende de tijd om de bezienswaardigheden te bekijken, bezoek bijvoorbeeld de Emirates Mall met meer dan 700 winkels of de Burj Khalifa, de hoogste wolkenkrabber in de wereld op 830meter.

Na deze super deal geboekt te hebben heb je een super vooruitzicht voor het nieuwe jaar want je vertrekt op 10 januari met Transavia vlieg je dan rechtstreeks naar Dubai. Je verblijft vervolgens op de 4-sterren Costa neoRiviera Cruise op basis van een volpension. Op 17 januari vaar je de haven van Dubai weer binnen waarna je per transfer weer naar de luchthaven wordt gebracht. Aangezien dit een super unieke deal is en de beschikbaarheid beperkt is raad ik je aan heel snel te boeken!

Artikelbild_Dubai_Skyline

Boek deze super cruise nu! Meer van deze deals!

Knipsel dubai

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)