Verken met deze deal het prachtige landschap van Nederland. De Veluwe is misschien wel Nederlands mooiste stukje natuur. Je kan hier heerlijk wandelen en fietsen. En om na zo’n actieve dag in de buitenlucht is er natuurlijk niks beters dan heerlijk ontspannen van een dagje wellness te genieten.

Je verblijft in het 3-sterren Hotel-Restaurant Veldenbos wat een perfecte ligging heeft, je bent zo in de bossen van de Veluwe maar wil je ook even de stad in om te lunchen of te shoppen is dit ook goed mogelijk want het centrum is slechts 5 minuten lopen vanaf het hotel. Het hotel beschikt tevens over gratis WIFI.

De wellness voucher die je bij deze deal erbij krijgt is voor Thermen Bussloo, een van de mooiste en meest exclusieve wellness resorts van Nederland met de vele sauna’s, whirlpool, dompelbaden, Osmaans badhuis, Hamambad en de vele behandelingen zoals massages, bodypakkingen, detoxen, rasul ben jij gegarandeerd van een heerlijk relax verblijf.

Boek dit heerlijke en ontspannen verblijf nu het nog beschikbaar is!

Knipsel

Boek dit ontspannend verblijf nu! Meer deals!

Knipsel

 

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)