Dinerbon voor één van beste Italiaanse restaurants van NL

6-gangenmenu bij restaurant MARIO

P.p. vanaf € 32,50

Dit is weer even wat anders dan de gebruikelijke vakantiedeals! Geniet nu van 6 speciale gerechten in één van de beste Italiaanse restaurants van Nederland met deze dinerbon. Het restaurant heeft het het ‘Estivo’ 6-gangenmenu samengesteld met de meest bijzondere gerechten uit de Italiaanse regio Valle d’Aosta. Met deze dinerbon ga je hier van genieten voor slechts €32,50 per persoon! Bekijk hier snel alle details voor dit waanzinnige etentje!

Restaurant Mario

Genieten bij MARIO, tweemaal uitgeroepen tot het Beste Italiaanse Restaurant

MARIO is ondertussen al meerdere malen uitgeroepen tot Beste Italiaanse Restaurant van Nederland. Het restaurant hanteert een eenvoudige Italiaanse kookfilosofie die van vader op zoon is doorgegeven. Hier ga je genieten van een verrassingsmenu samengesteld door Chef-kok Fabrizio Pinna. Het doel van de chef kok is om met zo weinig mogelijk ingrediënten een hoogstaand product te kunnen serveren. Tijdens je diner ga je 6 bijzondere gerechten proberen.

dinerbon

Hoe werkt het?

Jij kunt nu van deze geweldige aanbieding profiteren voor het luxueuze restaurant MARIO. Je koopt een voucher zonder datum, die je via de mail zal ontvangen. Daarna moet je een tafel reserveren door je voorkeur te mailen naar het restaurant (adres staat op de voucher). Je neemt je voucher vervolgens geprint mee naar het restaurant, want dit is je bewijs van betaling! De voucher is geldig tot en met maart 2019!

Het restaurant ligt in het plaatsje Neck in Wormerland. Dit ligt op ongeveer 26 kilometer rijden van Amsterdam.

dinerbon

screenshot van de deal

screenshot