Electroland in Disneyland Parijs: dansen met Mickey!

Met de voetjes van de vloer in Walt Disney Studios Park

  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €25
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Deze deal is o.b.v. vier personen
Holidayguru tipt 03.07.20 tot 05.07.20
P.p. vanaf € 325,-

Dans jij deze zomer op de beats van Martin Garrix in Disneyland Parijs? Ik heb echt een te gekke aanbieding voor je gevonden! Ga in juli naar het festival Electroland in Walt Disney Studios Park in Parijs. Je boekt een 3-daags arrangement, inclusief accommodatie, entree tot Disneyland voor alle dagen én entreeticket voor Electroland vanaf €325. Roep al je vrienden bij elkaar voor het leukste festival van het seizoen.

Electroland in Disneyland Parijs

Deze zomer vindt het muziekfestival Electroland voor de vierde keer plaats in het Walt Disney Studios Park in Parijs. Tijdens dit unieke festival verandert het Disneypark drie avonden lang in een grote dansvloer waar je de heupen schudt op de muziek van bekende DJ’s zoals Martin Garrix. Verschillende attracties zijn tijdens het festival ook tot ’s avonds laat geopend. Voor dit arrangement kun je kiezen uit verschillende opties: 1, 2 of 3 dagen entree tot Electroland. Je verblijf met ontbijt en toegang tot de Disney Parken is bij alle opties inbegrepen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Electroland (@electroland_disneylandparis) on May 27, 2018 at 12:02pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Electroland (@electroland_disneylandparis) on Apr 26, 2019 at 9:08am PDT

Disney’s Davy Crockett Ranch

Na een avond dansen in Disneyland kun je lekker uitrusten in een van de blokhutten van Disney’s Davy Crockett Ranch, dat op slechts vijf tot tien minuten rijden van de pretparken ligt. Dit vakantiepark, dat in de stijl van een oud Western-stadje is gebouwd, heeft onder meer een tropisch zwembad en buffetrestaurant en is een prima plek om te overnachten tijdens je bezoek aan Electroland in Disneyland Parijs.

screenshot van de deal

Screenshot deal