Beleef het Lion King & Jungle Festival in Disneyland Parijs

Tot 20% korting + €100 zakgeld!

  • Deze aanbieding is geldig voor aankomsten tussen nu en 6 november 2019
  • Let op: boek voor 27 augustus 2019!
  • Inclusief overnachting(en) in een Disney Hotel of Disney Nature Resort
  • Inclusief tickets voor beide Disney parken voor iedere dag van je verblijf
  • Inclusief FASTPASS
  • Extra Magic Time: eerder toegang tot de parken

Deze zomer vindt het swingende The Lion King & Jungle Festival plaats in Disneyland Parijs en om dat te vieren, geeft Disneyland Parijs je nu tot wel 20% korting op je Disney verblijf en tickets. En je krijgt ook nog eens €100 zakgeld cadeau om te besteden in de winkeltjes en restaurants van Disneyland. Deze aanbieding is te boeken tot 27 augustus 2019 en is geldig voor vakanties tot en met 6 november 2019.

The Lion King & Jungle Festival

Van 30 juni tot en met 22 september 2019 vindt The Lion King & Jungle Festival plaats in Disneyland Parijs. Swing mee met de muzikale parade The Jungle Book Jive, dans op de vrolijke beats van de nieuwe show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands en ga op de foto met de figuren uit The Lion King en The Jungle Book. Natuurlijk zijn alle attracties ook geopend en daar kun je tijdens je verblijf extra lang van genieten dankzij Extra Magic Time. Daarbij krijg je bij dit arrangement ook nog eens een FASTPASS waardoor je minder lang in de rij hoeft te staan.

20% korting + €100 zakgeld!

Boek voor 27 augustus 2019 een vakantie naar Disneyland Parijs met verblijf tussen nu en 6 november 2019 en profiteer van tot wel 20% korting op je tickets en verblijf. Je kunt kiezen uit verschillende Disney hotels en Disney Nature Resorts. Bij dit arrangement krijg je ook nog eens een FASTPASS én €100 zakgeld om te besteden in de de winkels en restaurants van de Disney Parken en World of Disney in Disney Village.

screenshot van de deal

Screenshot deal