slechts € 169,-

Zin in een weekend vol magie, plezier en adrenaline met vrienden of familie? Boek dit voordelige arrangement voor Disneyland Parijs en dompel je een paar dagen onder in de betoverende wereld van Walt Disney. Voor slechts €169 boek je deze deal, inclusief 4* hotel met ontbijt én entreetickets. Bekijk hier alle mogelijke data en boek jouw magische mini-vakantie.

Disneyland Parijs

Weekendje Disneyland Parijs

Beleef een magisch weekend weg in Disneyland Parijs! Gil de longen uit je lijf in achtbanen zoals de Rock ’n Roller Coaster, zing mee met de bekende liedjes van It’s a small world of maak een vrije val in de Tower of Terror. Deze aanbieding is inclusief toegang tot de Disneyland Parijs parken op beide dagen van je verblijf. Zo kun je zowel Disneyland Park als Walt Disney Studios Park bezoeken.

Disneyland Parijs

Disneyland Paris Vienna International Magic Circus Hotel

Uitgeput van een dag gillen in de achtbanen van Disneyland Parijs? Rust lekker uit in het Vienna International Magic Circus Hotel. Dit 4* hotel ligt op slechts tien minuten afstand van de Disney parken. Een gratis shuttlebus brengt gasten meerdere keren per dag naar Disneyland. Wie na een bezoek aan Disneyland Parijs nog energie overheeft, kan een duik nemen in het binnenzwembad van het hotel. Het uitgebreide ontbijtbuffet is tevens bij deze deal inbegrepen.

Disneyland Parijs

screenshot van de deal

Screenshot deal