Zin om je een weekendje onder te dompelen in de magische wereld van Disneyland Parijs met vrienden of familie? Boek dan nu dit goedkope arrangement: voor €188 krijg je twee dagen entree tot Disneyland Parijs en een overnachting met ontbijt in een 4* hotel.

Weekendje Disneyland Parijs

Beleef een magisch weekend weg in Disneyland Parijs! Gil de longen uit je lijf in achtbanen zoals de Rock ’n Roller Coaster, zing mee met de bekende liedjes van It’s a small world of maak een vrije val in de Tower of Terror. Deze aanbieding is inclusief toegang tot de Disneyland Parijs parken op beide dagen van je verblijf. Zo kun je zowel Disneyland Park als Walt Disney Studios Park bezoeken.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) am Aug 2, 2019 um 6:00 PDT

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Where Magic Gets Real ✨ (@disneylandparis) am Jul 29, 2019 um 9:00 PDT

Disneyland Paris Vienna International Magic Circus Hotel

Uitgeput van een dag gillen in de achtbanen van Disneyland Parijs? Rust lekker uit in het Vienna International Magic Circus Hotel. Dit 4* hotel ligt op slechts tien minuten afstand van de Disney parken. Een gratis shuttlebus brengt gasten meerdere keren per dag naar Disneyland. Wie na een bezoek aan Disneyland Parijs nog energie overheeft, kan een duik nemen in het binnenzwembad van het hotel. Het uitgebreide ontbijtbuffet is tevens bij deze deal inbegrepen.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal